Meghan Markleová (39) a princ Harry (36) se po nedělním rozhovoru rozhodli oteplit mrazivou frontu přicházející z Velké Británie dosud neviděnou fotografií s Archiem, kterou zachytil jejich dobrý přítel Misan Harriman a jež vznikla ve stejný den jako valentýnské oznámení těhotenství.

Na snímku jsou oba vévodové ve stínu téhož stromu, tentokrát však stojí na nohou a malý Archie odpočívá v maminčině náruči zády k objektivu. Meghan je jako jediné vidět do obličeje, její spokojený úsměv podtrhuje panující rodinnou idylku.

O pocitu štěstí, klidu a vyrovnanosti se v případě monarchů na druhé straně velké louže mluvit nedá. V pondělí ráno, jen několik hodin po rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67), se Kate Middletonová (39) a vévodkyně z Cornwallu Camila Parker-Bowlesová (73) vypravily na pracovní pochůzky. Na zveřejněných fotografiích mají obě dámy kamenné až ledové výrazy, jako by stále vstřebávaly všechno, co na královskou rodinu práskli Sussexové.

Video: Harry a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan Mall.tv

Ačkoliv o Camille ve zpovědi nepadlo jediné slovo, Harry se opřel do svého otce, jejího manžela. Vinil prince Charlese (72) z odstřižení od financí a bědoval nad neopětovanými hovory a celkovou odměřeností. Kate Middletonová, pokud v noci ladila americkou televizi CBS, si mohla vyslechnout Meghanino vyprávění nechvalně známého příběhu o pláči nad šaty květinových dívek. Hořké sousto ke spolknutí jí přichystal i Harry, když popsal Williamovu (38) věrnost královskému protokolu jako uvěznění.

Princ Charles v úterý navštívil očkovací centrum. Možný vztek z výroků svého syna skrýval za rouškou. Emoce nedal najevo ani tehdy, když se ho jeden z reportérů na rozhovor zeptal. Charles údajně odpověděl náznakem úsměvu a mlčením.

VIDEO: Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video
Video se připravuje ...

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho Blesk

Fotogalerie
89 fotografií