Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Fotografka hvězd Lucie (28) o zesnulém Stypkovi (†41): Spojovala nás rakovina a noční život

Autor: red - 
13. ledna 2021
05:20

Náhlá smrt zpěváka a držitele Anděla Davida Stypky (†41) zasáhla i fotografku hvězd Lucii Levou (28), která sama teprve nedávno ukončila léčbu rakoviny tlustého střeva. Co oba vážně nemocné umělce spojovalo?

Na focení nebyl...

„Davida jsem poznala před čtyřmi lety, když se začínal více prosazovat v hudebním světě. Fotila jsem ho a pamatuji si, že po focení pospíchal, ale měli jsme společnou cestu, tak jsme si cestou povídali o hudbě,“ vzpomíná Lucie na muzikanta, který v neděli po boji s rakovinou slinivky podlehl komplikacím spojeným s nemocí covid.

 „Pak jsem měla ještě několikrát čest fotit ho na koncertě a při dalších rozhovorech. Několikrát jsme se viděli v backstage, kde s ním byla vždy obrovská sranda,“ vzpomíná pro Blesk.cz Lucie, která měla ráda jeho hudbu i koncerty plné energie. „Na focení moc nebyl, ale bral to s humorem a vždy jsme si to užili.“

Byl noční tvor jako já

O svých vážných zdravotních trablech se nikdy nebavili. „Dlouho jsme se ale domlouvali, že zajdeme na víno, dalo se s ním skvěle povídat o hlubokých tématech, ale na víno jsme nakonec nikdy nezašli. Byl noční tvor jako já, takže jsme se smáli, že jsme blázni, když pracujeme v noci a chodíme spát v časech, kdy ostatní vstávají,“ dodala Lucie.

Společná fotka Lucie Levé s Davidem Stypkou. Společná fotka Lucie Levé s Davidem Stypkou. | archiv Lucie Levé

Očkovat se nechám

Mladá žena loni kvůli nádoru na tlustém střevě podstoupila dvě operace a chemoterapie. V současnosti je podle lékařů vyléčená. Z nákazy koronavirem má ale velký respekt. „Občas se bojím, že to je předzvěst něčeho dalšího. Chránila jsem se jako většina lidí izolací a dobrou náladou,“ vysvětluje známá fotografka, která fotila takové hvězdy, jako je David Guetta, členové kapely Imagine Dragons, kytarista Bon Jovi či baleťák Sergej Polunin.

Protože Lucie patří do rizikové skupiny, plánuje i očkování proti covid-19. „Snažím se ohledně očkování nepodléhat konspiračním teoriím a věřím vědě. Až na mě přijde řada, očkovat se nechám,“ má jasno.

Ministr Blatný: Chceme očkovat 100 tisíc lidí denně. Očkovacím centrem i O2 Arena?

Video  Blatný: Chceme očkovat 100 tisíc lidí denně. Očkovacím centrem i O2 Arena?  - Blesk Zprávy / ČTK
Video se připravuje ...

hali06 ( 13. ledna 2021 11:35 )

Ubožáku

Zobrazit celou diskusi