Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podivný manželský trojúhelník. Pár přijal do vztahu ženu a žijí spolu už deset let

Autor: DH - 
11. ledna 2021
10:01

Piddy Kaurová (31) z Kalifornie žije tak, jak by si to asi málokdo uměl představit. Do svého manželského svazku ji přijali její dva přátelé a od roku 2010 společně žijí v polyamorním vztahu. Společně sdílí hned čtyři děti.

Američanka s indickými kořeny Piddy Kaurová se nejprve rozhodla v Kalifornii vdát za muže, kterého jí vybrali rodiče pomocí tradiční metody domluvených sňatků. O několik měsíců později však vztah zkrachoval a ona se uchýlila k přátelům do Indiany. Netušila však, že to byl velmi důležitý krok v jejím dosud poměrně obyčejném životě.

Piddy začala bydlet s kamarády Sunny a Speetie, kteří se seznámili ještě v Indii a společně se pak odstěhovali do Indianapolis. Byli sezdáni v tradičním indickém sňatku a podle takových pravidel žili. Jakmile ale Piddy u nich pár týdnů bydlela, začal mezi Piddy a Speetie vznikat velmi úzký emocionální i fyzický vztah. Speetie, manželka Sunnyho, už předtím s ženou žila, a tyto touhy pocítila i tehdy.

Po přibližně roce se manželský pár rozhodl přijmout Piddy do svého svazku a společně žijí dodnes, už deset let. Polyamorní trojice mimo jiné vychovává čtyři děti, šestnáctiletou Cookie a patnáctiletou Kissie měl pár ještě před příchodem Piddy. Následně měla Speetie dnes devítiletou Tosku a Piddy poté porodila dnes čtyřletou Babe.

„Ve třech žijeme už deset let a je to úplně bezproblémový vztah. Naše přitažlivost s Piddy nebyla jen emocionální, bylo to vzrušující a brzy jsme měly doslova ruce v kalhotkách. Sunny byl šťastný, že jsem si našla partnerku, společně jsme pak začali naplňovat naše fantazie. Nikdo z nás nechtěl, aby Piddy někdy odešla,“ uvedla prostořece Speetie s tím, že s přetrváním její partnerky neměly problém ani obě její nejstarší děti.

Podle Speetie byl na začátku problém pouze v tom, že na Piddy žárlila. Bála se, že ji její manžel kvůli nově příchozí ženě opustí. To se však nestalo. Sunny dodnes tvrdí, že mít dvě ženy byl vždy jeho velký sen, který si plní. Všichni tři museli postupně přijmout některá opatření, do intimních hrátek se například musí zapojovat všichni tři manželé a nesmí se stát, že by před sebou měli vzájemně nějaké pletky o samotě.

Protože všichni tři pocházejí z tradičních indických rodin, s některými příbuznými museli ukončit své vztahy. Na Silvestra ale trojice oslavila desetileté výročí, čímž většina pochybovačů zavřela ústa. „Je skutečně krásné a kouzelné být obklopený takovou porcí lásky s dvěma partnery a čtyřmi dětmi,“ uvedla na závěr Speedie.

villon ( 11. ledna 2021 18:53 )

Muslimové to mají ale blbší, šous tají výhradně separátně, žádný každodenní hrombesa . A manži jsou taky minimálně v různých bytech, ne-li barácích. Polygamie je jen pro bohatý chlápky. Chudý slimák si víc užovek nemůže dovolit, jedna společná koupelka v paneláku by mu rozhodně neprošla. Tohle si pečlivě hlídá fotr roštěnky.

villon ( 11. ledna 2021 18:48 )

To přikázání o ultimativní trojce je rozumné. Takový vztah to jen utvrdí a nikdo nebude mít sklony svým dvěma partnerům zahnout, protože by musel zase sehnat dvojku, do které se přidá. Jeden partner už ho nedokáže uspokojit, to je jasný.

iFender ( 11. ledna 2021 16:36 )

V Nemecku maji plnou hubu Deutsche Verfassung,ale co se tam skryte a neskryte deje v muslimske komunite o tom se dost mlci,pritom je to jasne porusovani ustavy.Mad World!

iFender ( 11. ledna 2021 16:30 )

Musi to byt svobodne rozhodnuti.Urcite prirozenejsi jak lesbickonebo teploussky par s detmi deti.V Orientu musi muz dokazat ,ze ty vsechny zeny a potomky uzivi.Jestli je to svobodne rozhodnuti nebo ne moc nikoho nezajima.V nasem svete to bude problem,kdyz se jim ta velka rodina rozpadne.Komu pripadnou deti atd....

frantacizek ( 11. ledna 2021 13:25 )

tak očekávám, že to vykopne jako první Amerika coby země svobody

Zobrazit celou diskusi