Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Gabrielle přišla o panenství v 18 letech s Jacobem (45) a s Megan (29): „Od té doby žijeme společně,“ líčí

Autor: yks - 
24. listopadu 2019
20:48

Američanka Gabrielle Reesová (21) říká, že ji vždycky přitahovali starší muži, a také své rodiče varovala, že si vezme někoho v jejich věku. Ani ti však nepočítali, že se nakonec dá dohromady s partnerskou dvojicí a následné roky prožije ve třech.

Grafická designérka Gabrielle (nyní 21) z amerického státu Idaho vždycky toužila po starších mužích. S Jacobem Boswellem (45) a Megan Muirheadovou se seznámila přes internet. Tři měsíce s nimi komunikovala a pak se za nimi vydala do 800 kilometrů vzdáleného Utahu. Od té doby spolu žijí v trojlístku a ani po třech letech se nezdá, že by se jejich vztah vyčerpal. O zvláštním vztahu napsal britský Mirror.

„O panenství jsem přišla hned ten první víkend. Všichni jsme se velice rychle sladili a byla v tom spousta chemie, “ popsala Gabrielle první zážitky s podstatně zkušenějším párem. „Nikdy jsme to přímo neprobírali jako plán, ale všechny nás to zajímalo a byli jsme k té myšlence otevření,“ vylíčila podle Mirroru.

Ocenila přitom, že Jacob a Megan byli oba starší a zkušenější než ona. „Jsem bisexuální a přijít o panenství s klukem a holkou pro mě také znamenalo prozkoumat všechny aspekty své sexuality. Dívky jsou jemnější a pečující, zatímco muži jsou dominantnější,“ míní Gabrielle.

Když se se svým plánem poprvé svěřila rodičům, byli z toho oba nesví. Její táta, datový analytik Don je jen o rok starší než Jacob. Ani její matka prodavačka Kathea nebyla z jejích snů nadšená. Už po několika hodinách s touto dvojicí ale dívka věděla, že je to pro ni to pravé. Proto se ani nijak nebránila tomu strávit s oběma hned první noc po příletu.

Hned poté jí Megan řekla, že ji miluje a že si přeje, aby se k nim nastěhovala. Po návratu domů a několika dnech horečného psaní zpráv dívka pochopila, že přesně tohle je to, co chce.

Od té doby žije tahle trojice spolu. „Jeden měsíc máme sex pětkrát týdně. Jiný měsíc jednou za týden,“ líčí Gabrielle, která zároveň připouští, že žárlivost by mohla jejich lásku podrýt. Gabrielle se tím ovšem nenechává zviklat. Ani pokud jde o nové sexuální zážitky, nehodlá nic měnit. „Jsem úplně spokojená s představou, že s Jacobem a Megan budu sexuálně po zbytek života. Nikdo jiný mě nezajímá,“ prohlašuje mladá žena.

kjui ( 24. listopadu 2019 23:06 )

Dobytci jedni

villon ( 24. listopadu 2019 22:27 )

Nádherný příběh

Zobrazit celou diskusi