Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zbožná Jasmína (20) prodala panenství za 29 milionů: Do muže se zamilovala!

30. dubna 2018
19:39

Její příběh by klidně mohl sloužit jako námět filmu z červené knihovny. Dvacetiletá studentka Jasmine (20) ze silně nábožensky založené rodiny chtěla počkat se sexem až na manželství, nakonec se ale kvůli penězům rozhodla své panenství panenství vydražit. A po první noci se do kupce zamilovala!

Jasmine pochází z Paříže a za utržené peníze měla v plánu procestovat svět. Její panenství vydražil "starší a inteligentní" bankéř z Wall Street v New Yorku, který zaplatil rovný milion liber (29 milionů Kč). Jeho nabídka předčila DJ z Los Angeles (23 milionů korun) a realitního magnáta z Mnichova (15,3 milionu korun).

Dívka z náboženské rodiny rozhodně svého činu nelituje. "Většina lidí by vyměnila své 'poprvé' za milion, kdyby mohli vrátit čas. Jsem šťastná, že jsem prodala své panenství. Byla jsem trochu nervózní, abych přiznal, ale nakonec se mi moc líbil. Byl to opravdový gentleman a dobře se o mě postaral," popsala.

Starší muž jí navíc úplně učaroval a na dále se s ním schází. "Nechci zacházet do detailů, ale můžu říct, že spolu teď budeme randit. Ještě je moc brzy na to mluvit o lásce, ale líbíme se sobě navzájem a prostě uvidíme, co nás v budoucnu čeká," dodala s tím, že se svým milým možná vyrazí i na plánovano ucestu kolem světa.

bullshit ( 1. května 2018 12:16 )

Je to fejk....

sores ( 1. května 2018 11:33 )

Zářný příklad jací jsou mužský ubožáci a hlavně nemyslící mozkem ale ptákem!!!! Jen ho.v.a.do by dalo za něco takového prachy. No jo no,mužský!!!

vihor ( 30. dubna 2018 23:35 )

Jenže Terezka není Arabka, takže v handlu má hodnotu jenom jako podřadná služebná a tolik by asi nedostala. Takže místo kvality musí honit kvantitu, panenství se rychle zbavit a makat na "píchačky" (výkaz odpracovaných hodin označený odpíchnutím času na vrátnici ) za běžnou hodinovou sazbu

Antonin Blaha ( 30. dubna 2018 23:00 )

 Jak jsem cetl nektere damy prodavaji sve panenstvi i nekolikrat,proto se tak dobre dari plastickym klinikam😁

vihor ( 30. dubna 2018 21:20 )

Prostě normální arabský obchod se ženskými se už zavádí i v Evropě, slečna nevypadá zrovna jako Johanka z Arku, ale spíš jako maurské obohacení To je tak jediná hodnota této zprávy. V Arábii se takto prodává skoro každá, na nějakou lásku se tam nehraje, důležité jsou prachy, jak se ostatně chlubí i tato dívka. Jakmile jsou prachy, i ta láska ke staršímu kmetovi nakonec přijde a čemu vadí, že je to láska k penězům, hlavně že mají lasku

Zobrazit celou diskusi