Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodinná tragédie na Nový rok: Gabriela vezla sedm dětí, srážku na dálnici nikdo nepřežil!

Autor: rc - 
5. ledna 2021
11:02

Šokující rodinná tragédie se stala na Nový rok v Kalifornii ve Spojených státech. Ve večerních hodinách se tam řidička fordu vezoucího 7 dětí srazila s řidičem dodge a její auto zachvátily plameny. Neštěstí nikdo nepřežil.

Na Nový rok jela ve večerních hodinách po dálnici rodina v autě značky Ford, v němž sedělo sedm malých dětí. Skupinka se vracela od přátel, ovšem domů už nedojela. Došlo k tragické nehodě. Jak uvedly místní úřady, osmadvacetiletý Daniel Luna, který cestoval v autě značky Dodge, dostal zatím z neznámých příčin smyk, změnil na vozovce směr a narazil do Fordu s dětmi. Vozidlo s rodinou po srážce začalo hořet.

Na místo okamžitě vyrazili hasiči a záchranáři, ovšem pro všechny účastníky nehody bylo už pozdě. V autě zemřelo sedm dětí (†6 –15†), a také řidička. Nehodu nepřežil ani Luna, který podle koronera utrpěl vážné poranění hlavy. „Když byl oheň uhašen, bylo zjištěno, že uvnitř fordu bylo osm cestujících, z nichž sedm vypadalo jako mladiství, přičemž všichni utrpěli smrtelná zranění,“ uvedl policejní důstojník Kevin Clays.

Podle britského Daily Mailu se jednalo o členy širší rodiny. Auto měla řídit Gabriela Verdinová, která byla tetou tří zesnulých dětí. „Gaby a děti byly plné života a měly před sebou celou budoucnost,“ uvedl Reyna Verdin, příbuzný obětí, který se rozhodl zřídit veřejnou sbírku, aby pomohl rodinám v těžkých chvílích. 

„I když nedokážeme pochopit důvod, proč jsme je ztratili najednou, tíží nás skutečnost, že musíme položit osm členů rodiny k odpočinku najednou,“ stojí v úvodu veřejné sbírky. Ve sbírce, již pořádá rodina, se podařilo vybrat už víc jak 58 tisíc amerických dolarů ( v přepočtu cca 1,2 milionu Kč). Přátelé se však rozhodli uspořádat další sbírku, v níž se podařilo vybrat víc jak 21 tisíc amerických dolarů (v přepočtu cca 448 tisíc Kč). Také její výtěžek připadne pozůstalým.

VIDEO: Při nehodě mezi Mezouní a Krahulovem zemřel 45letý muž (4. ledna 2021).

Video  Při nehodě mezi Mezouní a Krahulovem zemřel 45letý muž (4. ledna 2021).  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

ANO_nam_bude_lip ( 5. ledna 2021 12:36 )

Samozřejmě za to může Fiala a Kalousek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání