Nehoda se stala 26. prosince 2018 kolem čtrnácté hodiny na pražských Vinohradech, kdy herečka jela na představení muzikálu Sněhová královna. Krátce po bouračce nadýchala 2,5 promile a krevní testy posléze ukázaly něco málo přes dvě. O dva měsíce později přišel trest, a to v podobě odebrání řidičského průkazu na rok a půl a pokuta 150 tisíc korun! 

„Co mám na to říct? Jsem z toho otrávená a můžu mít vztek jenom na sebe. A to je to nejhorší,“ řekla Blesku herečka, která přiznala, že den před nehodou hodně pila. „Ano, pila jsem. A přiznávám, že jsem pila hodně. Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu. Někdy nad ránem jsem si šla lehnout, nemohla jsem usnout, a když jsem konečně usnula, probudil mě syn s tím, že dnes hrajeme,“ řekla Patrasová v rozhovoru pro magazín Sedmička. 

VIDEO: Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení! David Turek

Vzhledem k tomu, že letos se zřejmě žádná divadelní představení hrát nebudou, tak Dáda nebude muset sedat za volant. „Určitě už nic podobného nemám v plánu zopakovat,“ slíbila nyní Blesku zpěvačka. A navíc se s dětmi Felixem a Aničkou dohodla, že 24. prosince obě přijedou k ní na oběd. 

„Jsme domluvení, že přijdou i se svými partnery, s vnoučaty a večeřet budou soukromě. Jestli budu na Štědrý večer sama? Tak to si nemyslím,“ řekla Blesku Patrasová. Zda u stolu bude milenec Vito nebo manžel Felix, neprozradila. Dárky samozřejmě nakoupí všem, včetně manžela, ale nejvíc dostanou vnoučata Rafael a Felix. 

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
51 fotografií