Všechny kolem musel pořádně vyděsit. Hlavně dceru Aničku(25), která má kvůli prodělané rakovině prsu teď hodně citlivou imunitu a roušku musela mezi lidmi nosit i před vypuknutím pandemie.

VIDEO: Pilarová naposledy v Blesku: Se Slováčkem o emigraci s Gottem

Video
Video se připravuje ...

Pilarová naposledy v Blesku: Se Slováčkem o emigraci s Gottem Petr Macek, David Turek

Zrušil koncert

Muzikant zničehonic onemocněl, narychlo tak odvolával, co šlo. I vystoupení na koncertu Jedeme dál na Lipně. „Je mi blbě, tak jsem to musel zrušit,“ potvrdil Aha! Felix.

Strach nemá

Na dotaz, zda už mu klesla teplota, ale reagoval podrážděně. „Prostě mi není dobře,“ řekl rázně manžel Dagmar Patrasové (64). Nákazu koronavirem si podle informací Aha! ale nepřipouští, přestože vysoké horečky jsou jedním z hlavních příznaků. Snad se mu udělá brzy lépe...

Maxa v karanténě?!

A nebyl jediný, kdo na avizovaný koncert nedorazil. Svou neúčast kvůli karanténě omlouval zpěvák Martin Maxa (59). Podle jeho manažerky ale šlo o něco jiného. „To jste mě zaskočila, řeknu jen, že šlo o rodinné důvody, víc k tomu říkat nechci,“ sdělila Aha!

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií