Weiter se do nemocnice dostal v polovině září. K srdíčku, které ho dlouhodobě zlobilo, se přidaly problémy se žaludkem. Seběhlo se to po ztrátě manželky. „Necítil jsem se po Andrejčině odchodu dobře. Moje srdce je slabé a měl jsem velké těžkosti i se žaludkem. Nic, co jsem snědl, jsem v sobě neudržel. Byl jsem slabý,“ popsal zpěvák slovenskému Šarmu.

Než se jeho zdravotní stav dramaticky zhoršil, zavolal si sanitku. To mu pravděpodobně zachránilo život. „Pamatuju si, že mě záchranáři nakládali dovnitř, potom jsem ztratil vědomí a už nic víc nevím,“ popisoval vdovec. Po probuzení mu oznámili, že ho museli resuscitovat. „Praskla mi při tom dvě žebra. Pět minut jsem byl vlastně mrtvý,“ dodal.

Video: Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové

Video
Video se připravuje ...

Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové. Blesk

Lékaři mluví o jeho záchraně jako o zázraku. Netušili, zda se ho podaří oživit. V nemocnici podstupoval různé léčby a cvičení na podporu činnosti mozku. Dostal také spoustu léků na srdce a žaludek. „Musím na sebe dávat velký pozor,“ řekl po návratu domů.

Zpěvačka a moderátorka Andrea Fischer zemřela v polovině července ve spánku. Podle pitevní zprávy jí praskla céva v důsledku silného nárazu při pádu a došlo tak k silnému vnitřnímu krvácení.

VIDEO: Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená

Video
Video se připravuje ...

Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená. Blesk

Fotogalerie
31 fotografií