Smrt manželky slovenskému deníku Nový čas potvrdil sám Weiter. Z důvodu absolutního zarmoucení však nebyl schopen říct cokoliv dalšího. Weiter přitom dlouhodobě bojuje se slabým srdcem a jeho manželka mu byla obrovskou oporou. Ona sama údajně žádnými zdravotními komplikacemi netrpěla. Podle všeho ale o nich pouze nevěděla, nebo jejich řešení odkládala, dokud nebylo příliš pozdě.

O jejím tragickém odchodu ze světa později promluvil rodinný přítel. „Zemřela během spánku. V úplné tichosti. Otto ji našel až nad ránem, kdy už nežila. Neměla žádné zdravotní problémy,“ popsal serveru pluska.sk. Rodinný přítel u nich pár dní před tragédií přespával a nic prý nenasvědčovalo tomu, že by se mělo něco takového stát.

Video: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Kamarádka zesnulé Andrey ale o jejím zdravotním stavu odhalila zásadní věc, která zřejmě stála za předčasnou smrtí. „Mělo jít o cévku v mozku, která se špatně vyvinula. Zřejmě zúžená a v noci praskla,“ odhaduje, jak se tragédie odehrála. 

Otto Weiter si zpěvačku Andreu Fischerovou vzal magického data 12. 12. 2012 ve 12 hodin. Blízcí přátelé hovořili o tom, že žena Weitera milovala už od svých 11 let a vždycky věděla, že budou spolu. Celé manželství se ovšem bála, že o něj přijde. V posledních letech na něj apelovala, ať se tolik nepřepíná, aby neskončila jako vdova. Osud to přitom naplánoval obráceně…

VIDEO: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
8 fotografií