O tom, že herečka Galyn Görgová trpí rakovinou, prý vůbec nevěděla - metastáze však měla v celém těle a především v plicích, kde pravděpodobně původně začala. Podle jejích nejbližších byl proto její skon velkým šokem. „Doktoři nám oznámili, že jí zbývají dny, možná týden. A i přes to, že jsme byli optimisté a modlili se za zázrak, bohužel nás opustila,“ uvedla její sestra.

Vzhledem k tomu, že Görgová byla herečkou spíše vedlejších rolí, objevila se například v seriálech Fresh Princ, kde hrála s Willem Smithem (51), ve Hvězdné bráně či ve Star Treku, a její rodina údajně nemá dostatek finančních prostředků na pohřeb, jaký by si zasloužila, založili na stránce GoFundMe sbírku. „Každého daru i modlitby si moc ceníme,“ uvedla hereččina sestra.

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Podle ní byla čokoládová kráska „velkorysá a shovívavá duše plná lásky, něhy, a soucitu“. Po rodičích, kteří se angažovali v divadle, podědila pohybový i herecký talent, studovala několik tanečních stylů, jako je například jazz, tap, hip hop, funk či afro-kubánský tanec. Tančila rovněž ve dvou italských show, Fantastico a SandraRaimondo Show. Ve filmech se moc neobjevovala, známá je z druhého dílu sci-fi RoboCop Irvina Kershnera (†87).

VIDEO: S rakovinou bojující Michaela Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu!

Video
Video se připravuje ...

Kuklová se staronovým přítelem: Promluvila o krizi i návratu! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií