„Feeling good“, tedy anglicky „mám se fajn“, napsala Nikola k jedné fotografii pouhý den poté, co její nevlastní matce praskla v mozku cévka. Uctivější nebyla ani v den úmrtí, kdy sociální sítě zaplnila vzpomínkami z ringu a ani slůvkem nezmínila to, co se děje doma. Důvodem jsou údajně nahnuté vztahy s otcem. Ten v roce 2016 přiznal, že jsou si skoro cizí. Sice je jejím biologickým otcem, ale poprvé ji viděl ve 14 letech. Nevychovával ji, nikdy nebyli rodina.

„Každá rodina má svoje tajemství a já si myslím, že tam to nějak nefunguje,“ pověděla serveru Topky.sk rodinná známá, která si myslí, že za tím může stát Nikolina profese, s níž Otto nesouhlasí – jeho dcera totiž vystupuje jako tanečnice v nočním klubu v Las Vegas.

Video: Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára?

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára? Bára Horáková, Lukáš Červený

„To je o charakteru, když se něco takového stane v rodině, ať jsme na sebe naštvaní, nebo ne, je potřeba uctít toho člověka. Vždyť každý musí vědět, že ten, který zůstal, má v srdci smutek.“ Je samozřejmě možné, že Nikola otci napsala v soukromí, pokračovat ve sdílení „veselých“ snímků a psát, jak dobře se cítí, je ale podle některých velice nevhodné.

Andrea Fischerová byla její macechou a není zcela jasné, jaké vztahy mezi sebou měly. Weiterová ostatně žije dlouhodobě v Las Vegas a s rodinou se stýká opravdu zřídka. Možná si obě dámy nestihly utvořit žádné pouto, možná o to odloučená dcera ani nestála.

Podle pitevní zprávy zemřela Fischerová kvůli prasklé cévce v mozku. Stalo se to po nešťastném pádu v koupelně, kterého měl být Otto svědkem. Zřejmě tak nyní prožívá velmi smutné chvíle a podle všeho nemá oporu ani v dceři.

VIDEO: Tajnosti kolem práce na Hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy.

Video
Video se připravuje ...

Tajnosti kolem práce na hradě pro milenku Slováčka. A Nárožný přiznal zdravotní problémy. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií