Zda se jedná o prstýnek darovaný za porod, nebo jen originální šperk, Alena Šeredová neprozradila. Ale je to vskutku skvostný kousek a není divu, že ho trojnásobná maminka označila za „úžasný“ a „nádheru“. 

Dvojitá 5milimetrová vrstva ze žlutého, osmnáctikarátového zlata. Prsten s osobním textem (potřeba 28–40 písmen) je vyrobený na míru zhruba za jeden měsíc,“ pochlubila se česká kráska, když sdílela text, jenž na sociální síti zveřejnila firma, která jí prsten zhotovila. 

Podle téhož textu začíná cena na 32 tisících, ale záleží také na velikosti daného šperku. Je ale možné, že vzhledem k tomu, že brunetka dělá šperkařství reklamu, dostala nějakou speciální slevu.

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu!

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Z prstenu má ale jistě velkou radost - a to už jen proto, že jsou na něm jména všech jejích třech dětí - Louis, David a Vivienne. Ta doplňuje anglické slovo pro lásku - love.

Oba syny má Alena z prvního manželství s italským gólmanem Gianluigim Buffonem (42). Nejmladší dcerku Vivienne Charlotte si pořídila s italským miliardářem a dědicem automobilky Fiat Alessandrem Na­sim (46). S tím je Šeredová už několik let, ale zatím svůj vztah „na hromádce“ dál neposunuli. Tak třeba narození holčičky je rozhoupe a dojde i na další prsten a třeba i na pohádkovou svatbu. 

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií