Alena, která odpovídala fanouškům prostřednictvím speciální funkce v instastories, hned několikrát uvedla, že se cítí poměrně dost unavená. Ačkoliv je velmi šťastná, že se jí narodila dcerka Vivienne Charlotte, sama přiznává, že mateřství v jejím věku už je zkrátka „něco jiného“. „Je to trochu jiná emoce díky věku,“ přiznala již trojnásobná maminka.

Starší synové David Lee (10) a Louis Thomas (12), které má z předchozího vztahu s fotbalistou Gigi Buffonem (42), prý na malou sestřičku nežárlí. Péči o ně ale Šeredová musí řešit na etapy. „Tak trochu po jednom, ale jsem to já, komu se ještě nepovedlo najít si prostor pro sebe,“ uvedla. Rozhodně ale popřela, že by ji trápily například poporodní deprese. „Nemám čas ani se vysprchovat, natož pak na nějaké ošklivé myšlenky,“ smála se brunetka.

Ta alespoň není na všechno sama, naopak si najala někoho na výpomoc v domácnosti. „V Turíně ano, ale tady na prázdninách jsem sama s dětmi,“ vysvětlovala s tím, že právě tráví část léta v přímořském letovisku na severu Toskánska Forte dei Marmi. Podle všeho s ní ale není ani partner Alessandro Nasi (46), který má coby dědic automobilky Fiat stále nabitý program a plno práce. Každopádně modelce se zas tak moc stýskat nemusí, protože jejich dceruška (narodila se na konci května) je mu prý velmi podobná.

VIDEO: Alena Šeredová: Jak jsem na tom s penězmi? A kolik mi dává Gigi? 

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová: Jak jsem na tom s penězmi? A kolik mi dává Gigi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Ostatně Alena nyní odtajnila i některé podrobnosti o mateřství. Na otázku, zda mívala v jiném stavu nějaké nevolnosti, odpověděla: „Během tohoto ano, ale jen trochu.“ Také se svěřila s tím, jak probíhal porod. „Tentokrát císař, protože to ostatně ani jinak udělat nešlo.“ Zdá se tedy, že lékaři rozhodli, že to v jejím případě bude bezpečnější.

Odměnou za bolest a jizvu se jí ale samozřejmě stala malá princeznička, co dostala jméno Vivienne Charlotte (chlapcovi by prý ráda dala jméno George). 1. vicemiss 1998 se navíc netají tím, že jakmile poprvé 3kilové miminko pochovala, prožila okamžiky velkého štěstí. „Je to nádherné, už jsem si ten pocit nepamatovala,“ dojímala se. A nezapomíná na to ani ve chvílích, kdy toho po nocích moc nenaspí, jelikož se malá budí zhruba každé 3 až 4 hodiny. „Hm, je úžasná, ale já bych spala klidně i víc,“ vtipkovala Šeredová, která též odhalila, že už nekojí.

Záhy po návratu z porodnice sice ukázala fotku po kojení, ale teď je vše jinak. „Už žádné mléko,“ posteskla si fanouškům na otázku, zda už začala přikrmovat. Možná že to ale nebylo ani tak její rozhodnutí, spíše už se jí mléko přestalo tvořit, což se některým maminkám zkrátka stává.

VIDEO: Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočnika!

Video
Video se připravuje ...

Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočnika! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Mimo jiné Alena také odvážně ukázala fanouškům snímek svého bříška, kterého se ještě po porodu úplně nezbavila. Původně se sice v plavkách nechtěla ukázat, ale pak jí jakási žena napsala, že ačkoliv porodila v podobném termínu, tak se jí postava ještě úplně nevrátila do starých kolejí. A naše hvězda neváhala a přispěchala s důkazem, že je na tom stejně. Ovšem nutno dodat, že vypadá i tak výborně a leckteré ženy by jí mohly závidět.

Sama si s figurou očividně hlavu nedělá, jelikož má teď úplně jiné starosti. Brzy se totiž bude stěhovat, a tak je teď u nich v Turíně prý pořádný chaos. „Teď všechno nechávám takhle a pak všechno urovnám, až se vrátíme do Turína, teď je to zmatek,“ netají se brunetka, co už před lety vyměnila Čechy za Itálii. Po rodné zemi se jí ovšem také stýská... „Praha mi chybí čím dál tím víc,“ uvedla Šeredová a dodala, že v Turíně se jí ale moc líbí.

VIDEO: Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video
Video se připravuje ...

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
87 fotografií