„Pitva ukázala, že Andrejce praskla céva v důsledku silného nárazu při pádu a došlo tak k silnému vnitřnímu krvácení,“ prozradil v červenci Novému Času rodinný přítel nemilosrdnou skutečnost. Manželka oblíbeného slovenského zpěváka v důsledku pádu v koupelně později zemřela ve spánku přímo vedle něj.

Otto Weiter, který se sám na jaře potýkal s vážnými zdravotními problémy se srdcem, tak najednou řešil nejen ztrátu životní partnerky, ale také kolegyně v jedné osobě. Společně s Andreou totiž koncertovali a moderovali, ona měla i vlastní talkshow na stanici Senzi TV. Sám proto dle informací Nového Času dohlížel na to, kdo zastoupí zesnulou ženu na moderátorské pozici.

„Řekli jsme si, že by to měla být žena, která je zkušená před kamerou, na pódiích, bude umět dobře mluvit. Shodli jsme se na Barboře Balúchové,“ prozradil slovenskému deníku šéf televize Noro Mészároš s tím, že Otto mladou dvaatřicetiletou slovenskou zpěvačku nejdříve schválil, než ji s konečnou platností přijali do svého týmu.

VIDEO: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu Blesk TV

Fotogalerie
18 fotografií