Sharon za stav své sestry, která v posledních dnech spolu s manželem pobývá v tzv. covidové místnosti a marně lapá po dechu, viní především ignoranty bez roušek. Kelly navíc trpí lupusem, vážným autoimunním onemocněním, čímž její šance na uzdravení značně klesá. Hvězda filmu Základní instinkt prozradila, že ji covid už stihl připravit o milované členy rodiny. „Koronaviru podlehla moje babička i moje kmotra.“

Podle herečky je situace v Americe katastrofální. Testování na nový druh koronaviru v některých státech včetně Montany, v níž bydlí její sestra, není umožněno, nepociťuje-li člověk symptomy. A to ani v případě, že byl v kontaktu s nakaženým. Testů se údajně nedostává ani zdravotnickému personálu.

Video: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu. Blesk TV

Herečka apeluje na lidi, aby nosili roušky a v listopadu zachránili situaci svým hlasem pro prezidentského kandidáta Joe Bidena, nikoliv Trumpa. „Ať uděláte cokoliv, nevolte vraha,“ žádala je.

Na sociální sítě se obrátila i její nemocná sestra. Z lůžka a s trubičkou v nose rovněž prosila veřejnost, aby nebrala covid-19 na lehkou váhu a chránila se. Od počátku krize se s manželem izolovali ve svém domě v Montaně a dodržovali všechna nařízení. Přesto je nákaza neminula.

VIDEO: Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové!

Video
Video se připravuje ...

Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií