Velkolepou party s rodinou a přáteli uspořádala týden po svých narozeninách, které měla 10. srpna, v restauraci v blízkosti hradu Devín. Kromě jejích blízkých přátel nechyběly ani známé slovenské tváře jako Jozef Oklamčák, Oliver Andrásy, Paľo Drapák nebo markízačka Adriana Poláková.  

Na odpolední oslavě však nejvíce poutala pozornost právě Ivanina jediná dcera Daniela. Béžové šaty se zlatým páskem pod prsy vypadaly, jako by skrývaly rostoucí těhotenské bříško. Skutečně takovéhle bříško nikdy na předchozích fotkách neměla. Podle informací Pluska.sk si ho několikrát dokonce pohladila a působila velmi spokojeně a šťastně.

VIDEO: Tohle je krásná dcera Christové: Modeling nikdy! Jsem malá a stará!

Video
Video se připravuje ...

Tohle je krásná dcera Christové: Modeling nikdy! Jsem malá a stará! Petr Soukup, Markéta Reinischová

„Když si Daniela na oslavě venku povídala s kolegyněmi o dětech, celou dobu se hladila po bříšku a usmívala se přitom,“ prozradil nám zdroj, který byl jedním z hostů narozeninové party. 

Blesk kontaktoval Ivanu Christovou s dotazem, zda je její dcera těhotná. „Nezlobte se, ale k tomu se nesmím vyjadřovat.“ Znamená to, že si její holčička přeje sladké tajemství před veřejností zatím skrývat, anebo ještě čeká, až ji lékaři ujistí, že je vše v naprostém pořádku? 

Nebylo by to jistě nic neplánovaného, vždyť dcera Christové s Milošem Zajíčkem žije už deset let a čtyři roky jsou zasnoubení. Takže miminko by třeba jen veselku urychlilo... 

VIDEO: První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc.

Video
Video se připravuje ...

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií