V nestřeženém okamžiku pořídil fotku Veroniky v podřepu u otevřené lednice, ve volném bílém tričku s pohledem, kterým hypnotizuje otevřenou sklenici s nakládačkami.

„První znamení,“ napsal k fotce Dubovický a přidal hashtag „tajemství“. Naznačuje tím snad, že na Veroniku přišly těhotenské chutě? Právě neovladatelná chuť na kyselé okurky je všeobecně rozšířeným „jasným znamením“, že je miminko na cestě.

Jdou snad na Veroniku těhotenské chutě? Její přítel Dubovický jako by chtěl touto fotkou a popisky něco naznačit.
Autor: instagram.com

Proč by také ne. Kopřivová s Dubovickým po nezvykle oddělených dovolených, kdy ona byla ve Francii a on v Itálii, nakonec strávili několik romantických dnů právě na jihu Itálie, kde společně předělávali apartmán, který nyní chtějí pronajímat turistům. Všechno, jak je u nich zvykem, zaznamenávali na sociálních sítích. Z fotek a videí sálala láska s azurovým nebem bez mráčků.

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová poprvé s milencem ve společnosti: S Jágrem to úplně neskončilo, prozradila. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Je otázkou, zda bude Dubovický pokračovat s odhalováním dalších indicií. Poté, co na instagramu zveřejnil „okurkovou“ fotku, přišla hodně studená sprcha. Zamilované hrdličky totiž spláchla bouřka, která se v pátek odpoledne přehnala nad Prahou. Zmáčenou fotku, která vybudí fantazie nejednoho jejího fanouška, zveřejnila také Veronika. Do horkého dne si totiž vyrazila v bílých šatech, které se promáčením staly zcela průhledné, ona tak měla co dělat, aby si zakryla všechny partie, které jí pod mokrou látkou prosvítaly.

Veronika Kopřivová s Jaromírem Jágrem potvrdili rozchod, o kterém se už předtím dlouho spekulovalo, v červnu loňského roku. Veronika pak odtajnila svého nového přítele, bronzového Muže roku 2016, modela a zápasníka Dubovického, který má dvojče Martina. Jaromír Jágr se už několik týdnů objevuje po boku modelky a manažerky jednoho z top pražských podniků Dominiky.

Fotogalerie
80 fotografií