Na přehlídce nejnovějších oděvů na ni nenarazíte, Ivana se kariéry modelky vzdala a věnuje se podnikání v oboru kosmetika a poradenství. K tomu samozřejmě patří i občasné promo fotografie, na nichž hlavní tvář společnosti nesmí chybět. Když se Christová na svém facebookovém účtu pochlubila novým snímkem, fanoušci nemohli uvěřit její úžasné proměně!

Christová má na sobě decentní bílou košili a ve tváři o pár kilo méně. „Ivano, už mě opravdu, ale opravdu dlouhodobě štve, jak furt dobře vypadáš,“ postěžovala si ironicky jedna fanynka. Další přímočaře uvedly, jak moc to Ivaně sluší.

VIDEO: Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury!

Video
Video se připravuje ...

Kotek skončil na JIP! Letěl pro něj vrtulník. A Bohdalová šokuje: Řeknu vše a bez cenzury! Blesk TV

Okamžitý vzestup slávy po vítězství v prvním ročníku Miss Československo uvrhl Christovou do víru nejrůznějších diet a hubnoucích prostředků k udržení štíhlé postavy. Když už měla nad kily zdánlivě vyhráno, objevil se zákeřný jo-jo efekt a zadělal jí na nadváhu.

Nakonec Christová předem prohraný boj za ideální postavu modelky vzdala. „Jsem se sebou spokojená a už nebudu řešit, že se někomu moje kila nelíbí. Jsem šťastná,“ uvedla před časem Blesku. A šťastná je dodnes.

VIDEO: První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc

Video
Video se připravuje ...

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc. Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií