Viki odmala sportovala, ale nikdy nebyla hubená jako lunt, a to se v pubertě krapet zvrtlo. „Měla jsem zdravé ženské tvary – postava krev a mléko, ale já jsem si začala připadat tlustá. Zhubla jsem tolik, že se o mně okolí začalo vážně bát. Asi největší strach o mě měla máma, která mi nakonec pomohla se z anorektického období dostat,“ přiznala v projektu selevi.cz Viki Hrazdílková, která se začala věnovat zdravé stravě a cvičení. 

To se vyplatilo a půvabná brunetka se brzy pochlubila vysportovanou postavou. Jak je ale možné, že v kuchařské show MasterChef je Viktorie opět baculatá? 

„Rozešla jsem se s přítelem a začala to řešit jídlem. Přestala jsem cvičit a váha šla nahoru. Stres z natáčení, neustálé ochutnávání a taky televize dost přidává na objemu. A jelikož je to předtočené, tak jsou lidi v šoku, jak teď vypadám,“ svěřila se v live streamu Blesku Viki. MasterChef už zná svého vítěze, ale soutěžící jsou vázáni přísnou smlouvou a pod obrovskou pokutou nesmí jméno prozradit. 

VIDEO: Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! 

Video
Video se připravuje ...

Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod!  Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
27 fotografií