V posledním díle si šestero nejlepších amatérských kuchařů nejprve vyzkoušelo vařit s čokoládou. Nejhorší dva poté v druhé výzvě museli opravit zmrvené ragú. Tohoto těžkého a napínavého úkolu se zhostily Pavlína s Chili. Až na pár drobných chyb se jim podařilo vodnatý polotovar vylepšit k nepoznání a dle porotců obě s menšími rozdíly zabodovaly – Chili měla lepší chuť a konzistenci, Pavlína zase lepší maso.

Punčochář, Forejt a Kašpárek po těžkém rozhodování poslali na balkon Pavlínu, její pokrm byl o fous, ale opravdu o kratinký a tenounký fousíček lepší. S tím ovšem nesouhlasí diváci, kterým už leze po krk způsob, jakým porotci a produkce údajně protěžují „nejhorší soutěžící letošního ročníku“.

Video: Pavel z MasterChef Česko: Romana si neumím představit jako kapitána!

Video
Video se připravuje ...

Pavel z MasterChef Česko: Romana si neumím představit jako kapitána! TV Nova

„Borci v jednom díle řeknou, že rozhodující je chuť, teď řekli, že chuť měla lepší Chili... A stejně vypadne,“ postěžoval si Michal na oficiální facebookové stránce soutěže, kde to každé úterý od desíti začne žít. „Víte, proč si vždycky všichni oddechnou, že jdou na balkon? Protože kdo zůstane poslední s Pavlínou, nikdy nemá šanci, i kdyby udělal nejlepší jídlo v životě,“ uvedla Veronika.

„Pavlínka dneska v první výzvě nandala na talíř po hodině práce tolik jídla, že by se i Google při jeho hledání zapotil,“ rýpl si do ní Ondřej. V prvním kole Pavlíně trvalo 60 dobrých minut, než vyrobila několik kostiček řepy obalených v cukru. Miniaturní jídlo, jež nesplnilo zadání, ji také poslalo do vyřazovací části.

Viníka výsledku někteří nehledají v zákulisí. Podle Sylvie za postup Pavlíny mohl jeden ze soutěžících. „Za všechno může Pepa, protože jí jako jediný z nás fandil a všichni víme, že Murphyho zákony fungují,“ reagovala na Pepova slova, že tentokrát bude držet palce Pavlíně. Divačka jménem Simona zase volá po ukončení kulinářského pořadu a přechodu ke konkurenci. Z toho se od bagetové kauzy na jaře stal evergreen a není týdne, kdy by někdo nesliboval, že si v úterý v osm raději zapne pasoucí se zebry na Prima Zoom.

VIDEO: MasterChef Česko: Třicátá epizoda byla opravdu ostrá! 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Třicátá epizoda byla opravdu ostrá! TV Nova

Fotogalerie
73 fotografií