Chudák princ Harry! Celý život byl zvyklý žít na jednom místě, se svou početnou královskou rodinou… a po svatbě s nepříliš úspěšnou hereckou hvězdičkou Meghan Markleovou se harcuje z místa na místo. Po takzvaném Megxitu, tedy odchodu vévody a vévodkyně ze Sussexu od zbytku britské šlechty, se dvojice na čas zabydlela v Kanadě, nyní žije v Los Angeles… a jak se zdá, Meghan už pokukuje po nějakém novém místě k žití. Narozeniny by prý ráda oslavila v novém domově, ideálně ve vlastním. Nádherná vila, v níž se i se synem Archiem (1) nacházejí nyní, totiž patří černošskému herci a producentovi Tyleru Perrymu, a oni jsou zde pouze dočasně.

Podle přátel prý touží po „změně výhledu“ – ideálně prý v Montecitu, kde žije její velká kamarádka, známá moderátorka Oprah Winfreyová. Přesun na nové místo by měl prý proběhnout do 4. srpna, kdy má Meghan devětatřicáté narozeniny. Párty při příležitosti životního výročí by se totiž dala ideálně spojit s tou kolaudační. Oslavy v novém bydle by se měla účastnit jenom hrstka jejích nejbližších přátel a všichni předem podstoupí testy na koronavirus. Meghan zkrátka nehodlá nic podcenit a nechce riskovat, že se někdo z jejích milovaných virem covid-19 nakazí.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

„Její narozeniny budou nízkonákladové,“ tvrdí podle britského plátku The Daily Mail zdroje z jejího blízkého okolí. „Říká, že nechce být považována za nedbalou a nezodpovědnou.“ Tím patrně naráží na fakt, že je i se svým manželem Harrym poslední dobou hodně kritizována za své silné řeči o životním prostředí, na jehož záchraně se ovšem ani jeden z nich nijak nepodílí, a naopak přidávají neustále další a další emise.

Podle deníku The Sun je jejich uhlíková stopa dokonce 26x větší, než jakou za rok vyprodukuje průměrný člověk. Lety soukromým tryskáčem si totiž Sussexští neodpustili ani v době koronavirové pandemie…

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan

Fotogalerie
81 fotografií