Zatímco členové britské královské rodiny viděli Archieho jen krátce po jeho narození a na křtu, než s ním Meghan Markleová společně s princem Harry uprchla do Kanady a později do L.A., její maminka Doria Raglandová se kloučkovi věnuje podstatně více. Dokonce se k někdejšímu vévodovi a vévodkyni ze Sussexu přestěhovala, aby jim mohla být k ruce a pomáhat s výchovou jejich prvorozeného synka.

Nemusíte však mít strach, že by se všichni mačkali v jedné domácnosti: mladí manželé aktuálně žijí v luxusní vile v Beverly Hills, kterou si pronajali díky černošskému herci Tyleru Perrymu (50). Cena usedlosti se odhaduje na 18 milionů dolarů (tedy zhruba 418 milionů korun), měří 24 845 čtverečních stop a má minimálně osm pokojů.

Zatímco navenek se Meghan tváří jako dokonalá maminka, která Archiemu četla v rámci jedné charitativní kampaně dětskou knížku, ve skutečnosti se prý této činnosti věnuje především Doria. Koneckonců Meghan se v současné době zabývá především bojem proti rasismu, který v USA rozpoutalo hnutí Black Lives Matter. Na synka už tolik času nejspíš nezbývá... „Každé ráno k němu Doria vstává a čte mu,“ popsal magazínu The Daily Mail zdroj z jejich blízkého okolí. 

S Meghan pak Doria pravidelně připravuje speciální kojeneckou stravu pro Archieho, co splňuje ty nejvyšší požadavky. Údajně musí být plně organická a bio, bez jakékoliv chemie, barviv a jiných látek nevhodných pro dítě. Hvězdička seriálu Kravaťáci je totiž vegankou a jen tak něco jí není po chuti. Doslova.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět. Petr Macek, Aleš Brunclík

Svou roli babičky na plný úvazek si prý Doria užívá plnými doušky, a radost má jistě i Meghan s princem Harrym – především proto, že nemusí platit z vlastní kapsy chůvu. Neoficiálně jí je totiž právě Doria, bývalá sociální pracovnice. 

Meghan už dříve avizovala, že si chce udržet svou matku co nejblíže, protože je „její skálou“ a ona nyní „nedůvěřuje mnoha lidem“, pochopitelně mimo bezprostřední okruh rodiny a přátel. Doria ji prý navíc podporovala i v době takzvaného megxitu, jímž internetoví vtipálci nazývali odchod rusovlasého prince a jeho paní od britské královské rodiny, a přivítala i její rozhodnutí vrátit se zase zpátky do Ameriky, jelikož se ve Velké Británii cítila osaměle. To, že je nyní osamělý její manžel, už zřejmě není tak podstatné...

VIDEO: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty.
Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty. Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
64 fotografií