Uťáplého stylu vystupování se Meghan zbavila ve chvíli, kdy společně s princem Harrym (35) vystoupili z popředí královské rodiny a vrhli se do nové životní etapy bez pomyslných železných koulí, které jim britská monarchie před lety (a Harrymu v den narození) připevnila k noze. Meghan ovšem trvalo trochu déle, než se zcela otrkala z těžkopádného návratu do reality, a některé zvyky si přinesla i do nového domova. Teď se ale zdá, že konečně našla samu sebe.

Před pár dny se světu ukázala v novém videu, kde mluvila o rasové rovnoprávnosti. Podobně jako Kate, i ona překvapila novým účesem. Vlasy, většinou svázané do cudného drdolu nebo knihovnického culíku, nyní vyžehlila a rozpustila. A jsou delší než obvykle. Spousta fanoušků se domnívá, že jde o příčesky.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Čím vévodkyně dále zaujala, byly viditelně plnější rty. Zda efektu dosáhla stylizací a šikovným nanesením make-upu, nebo podstoupila zkrášlující zákrok, zůstane jejím tajemstvím. Třetím znakem, že se Meghan konečně oprostila od přísných pravidel královské rodiny a blíží se svému ideálnímu já, tomu hollywoodskému, je svoboda v oblékání.

Na zakrytá ramena v horkém Los Angeles myslet už nemusí a do svého osobitého stylu vrátila „odhalující“ tílka. V jejím šatníku se pravděpodobně také znovu objevily kalhotové kostýmy, bez kterých před vdavkami nedala ani ránu, avšak kvůli královně se jich musela zbavit.

Její nový „look“ vzbudil u veřejnosti rozporuplné reakce. Zatímco zarytí fanoušci na staronovou Meghan pějí ódy, jiným chybí ta nešťastnice v drahých šatech, placených Charlesovou kreditní kartou.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší?

 

Fotogalerie
91 fotografií