Emocionální strádání? Tak o životě nejmenšího člena odloučených vévodů mluví blízcí přátelé. Archie nutně potřebuje být kolem svých vrstevníků, ale smýšlení jeho rodičů, respektive matky Meghan mu to neumožňuje. Povinná karanténa spojená s koronavirem je už jen třešničkou na dortu.

Meghan mluvila o tom, že se Archie potřebuje naučit některé sociální a emocionální dovednosti a ty získá z kontaktu s dalšími dětmi, dospělí mu v tom nepomohou,“ prozradil serveru Daily Mail nejmenovaný zdroj z jejich okolí. Podle vévodkyně by nejlepší bylo, kdyby se se synem zapojila do společnosti, aby se mu hrou s dalšími vrstevníky rozvinul mozek, jenže tituly hollywoodské hvězdy a manželky prince ji svazují.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

 „Ráda by byla členkou jedné komunity rodičů a dětí, o níž mluvila žena, se kterou se spřátelila, prý je to ale nemožné, i kdyby ve Státech neřádil koronavirus. Je příliš známá na to, aby dělala normální věci,“ pokračoval zdroj. Dodal, že kontakty Meghan navazuje online, ale není to úplně ono.

V prestižním sousedství přitom žije mnoho prominentních osob s dětmi a soukromý život Meghan a Harryho je to poslední, co je zajímá. Určitě není problém navázat kontakty a spřátelit dítka, bažící po hře s vrstevníky.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
80 fotografií