Někteří lidé, co se pohybují kolem někdejší vévodkyně Meghan Markleové, jsou skutečně podivní. Podobně jako její otec Thomas (75), který o své dceři neváhal povídat první, poslední do médií a zveřejňoval jejich soukromou korespondenci, či jako její sestra Samantha (55), která Meghan již několikrát pohrozila, aby se začala stýkat se svou rodinou, nebo půjde do televize a bude na ni vytahovat nejrůznější špínu, došlo na vyhrožování ze strany módní návrhářky Jessicy Mulroneyové. To je ta kráska, co svým dokonalým zadečkem všechny oslnila na Meghanině veselce.

Bývalá hvězdička seriálu Kravaťáci s ní podle všeho přestala komunikovat poté, co se dostala do vyhroceného sporu s černošskou influencerkou Sashou Exeterovou. Obě dámy si měly vyměnit celou řadu urážek na sociálních sítích, kam Exeterová psala o hnutí Black Lives Matter. Mulroneyová se prý provinila tím, že „použila své bílé privilegium“ a bohatství, aby Exeterovou zastrašila.

Celá kauza však měla na návrhářku tvrdý dopad, jakmile došlo k jejímu zveřejnění – přišla o svou televizní show se svatební tematikou I Do Redo a účinkování v Good Morning America, kanadský obchodní dům Hudson Bay s ní zrušil lukrativní partnerství, a její manžel Ben (44) byl nucen ustoupit od hostování v talkshow CTV.

VIDEO: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty Petr Macek, Lukáš Červený

Vzhledem k tomu, že Meghan vystupuje jako velká ochránkyně lidských práv, a především práv černošské komunity, rasistická prohlášení své bývalé kamarádky vztáhla na sebe, a dala Mulroneyové jasně najevo, že jejich přátelství, na němž se měla prý pouze zviditelňovat, skončilo. Přestože by se talentovaná návrhářka s Meghan ráda udobřila a vše jí vysvětlila (co se týče hádky s Exeterovou, již se jí stihla veřejně omluvit na svém instagramu), půvabná choť prince Harryho (35) je neoblomná.

„Jessica volá Meghan prakticky non-stop, a také prosí jejich společné přátele, aby zprostředkovali jejich kontakt,“ prozradil zdroj britského plátku Daily Mail. „Je zničená z toho, že se k ní Meghan otočila zády v době, kdy ji nejvíce potřebuje. Její přátelé jí ale dali jasně najevo, aby od ní nic nečekala. Když Meghan někoho odřízne, udělá to navždycky - stejně jako v případě její rodiny.“

V tomto případě má však Mulroneyová schované v rukávu eso. Zvažuje, že o Meghan napíše knihu, jelikož „už nemá co ztratit“. Není pochyb o tom, že z dob, kdy vévodkyně ze Sussexu bývala pouze zpovykanou hollywoodskou herečkou, bude pocházet celá řada pikantních historek... Její fotky s Jessicou, například jenom v plavečkách na luxusní dovolené, dávají tušit, že se uměla pořádně bavit!

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
102 fotografií