Jenom krátce poté, co Thomas Markle vystoupil v ranní televizní show Good Morning Britain, kde pohrozil své dceři, aby se mu konečně ozvala, a princi Harrymu (35) vzkázal, že by se měl zachovat jako chlap a sejít se s ním (anebo mu alespoň ukázat osmiměsíčního vnoučka Archieho), ostře proti Meghan Markleové vystoupila její starší a zároveň nevlastní sestra Samantha. Vyjádřila velké rozčarování nad takzvaným megxitem, jak odtržení vévody a vévodkyně ze Sussexu od královské rodiny humorně nazývají Britové, a také se zastávala otce, jemuž Meghan prý ubližuje nejvíce.

„Naprosto upřímně si myslím, že neprojevila žádné starosti o to, jaký to bude mít dopad nejenom na královskou rodinu, ale i na tu naši rodinu,“ nařkla Samantha podle Daily Mailu v pořadu Newstalk ZB svou sestru ze sobeckosti, a dodala, že jenom díky jejich otci Thomasovi měli všichni jeho potomci „úžasný život“ a mohli si dovolit například kvalitní vzdělání.

„Bez něj by byla leda tak číšnicí,“ nebrala si servítky Samantha, která je přesvědčená, že jenom díky vlastní píli a talentu by se z Meghan herečka rozhodně nestala. A ruku na srdce, seriál Kravaťáci, kde měla alespoň trochu zapamatovatelnou roli (především proto, že se tam ukázala v celé řadě lechtivých scén), rozhodně nepatří mezi nějaký výjimečný televizní počin.

I proto by se podle ní měla Meghan konečně otci omluvit a především ho odprosit – neviděli se už celé dlouhé měsíce. Choť rusovlasého prince s Thomasem zcela přerušila kontakt už před královskou veselkou, kdy otci stoupla sláva do hlavy a svým chováním manželku britského prince pořádně znemožnil. „Vykašli se na nějakou svoji reputaci. Zachovej se jako dospělá a udělej správnou věc!“ prohlásila Samantha emotivně směrem k Meghan.

Udělat by to ostatně měla i pro své vlastní dobro. „Nechci po zbytek života jen tiše sedět v obýváku a čekat, až mi někdo zavolá, nebo se mi ozve nějakým jiným způsobem…“ nechal se slyšet rozezlený Thomas s tím, že rozhovory, co poskytne do médií on, Sussexským jenom ublíží, neboť budou pořádně bombastické. On však prý nevidí jiný způsob, jak svou nezdárnou dceru přimět ke komunikaci...

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan

Fotogalerie
51 fotografií