Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vážná nehoda na Benešovsku: Po střetu motorky a čtyřkolky tři zranění! Mezi nimi i dvě děti

Autor: VaB - 
20. července 2020
21:24

Vážná nehoda v Miličíně na Benešovsku! Na polní cestě se srazila čtyřkolka s motorkou, výsledkem jsou tři zraněné osoby. Dospělá osoba utrpěla velmi vážná zranění a musela být resuscitována. Dvě děti (11 a 12) utrpěly středně těžká poranění. Zasahovat musely dva vrtulníky.

„Na místě se nacházely celkem tři zraněné osoby. Jedna dospělá osoba utrpěla vážná mnohočetná poranění, záchranáři museli provádět oživovací pokusy a po úspěšné resuscitaci byla (...) napojena na umělou plicní ventilaci. Poté letecky transportována do jedné z pražských nemocnic,“ řekla Blesku mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. 

Dodala, že dvě děti, podle informací Blesku ve věku 11 a 12 let, utrpěly středně těžká poranění a záchranáři je letecky transportovali do pražské nemocnice v Krči. Podle fotografa Blesku byla na místě i matka dětí, která celému incidentu přihlížela. Na místě ji museli uklidňovat hasiči. 

„Informaci jsme přijali v 19:40, na místě zasahovala jednotka z Votic a Benešova. Hasiči pomáhali při ošetřování a zajistili jsme místo nehody,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Svoboda.

„Jedná se o dopravní nehodu mimo komunikaci v obci Miličín na Benešovsku. Došlo ke střetu čtyřkolky a motorky na polní cestě. Při srážce utrpěly tři osoby těžká zranění a na místě zasahovaly složky IZS, včetně dvou vrtulníků letecké záchranné služby. Příčina srážky je předmětem policejního šetření,“ dodala policejní mluvčí Lucie Nováková. 

dylina ( 20. července 2020 21:34 )

Tak minimálně jeden z nich musel jet po polňačce jako hovado.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání