Zvyk je přece jen železná košile. „Sotva jsme si sedli do studia, nechtěně jsem o Markétu zavadil. A tak jsem se na ni otočil a řekl: KLÁRO, promiň... Markéta je ale noblesní dáma, byla nad věcí a s klidem mi řekla: Karle, příště už to nedělej,“ popsal Blesku Voříšek, který nemá přeřeky rád.

„Vždycky, když se to stane, tak vím, že na to diváci čekají, že to mají rádi. Ale já sám bych si po konci zpráv nafackoval: Kolik přeřeků, tolik ran,“ dodal moderátor.

S Markétou zůstali přátelé, i když se jejich tandem po jeho odchodu z TV Nova rozpadl. „Bavit jsme se nepřestali ani poté, co jsme oba pracovali v jiné televizi. Čas od času jsme zašli na kávu,“ prozradil Voříšek. Proto byl rád, že se Markéta objevila na CNN Prima News. 

VIDEO: Karel Voříšek o CNN Prima News: Zůstane mu parťačka Doležalová?

Video
Video se připravuje ...

Karel Voříšek o CNN Prima News: Zůstane mu parťačka Doležalová? Veronika Kuželková, Lukáš Červený

Teď spolu navíc v sobotu vytvoří znovu tandem. „Vše pod pečlivým dohledem Kláry, která nás bude sledovat z dovolené,“ směje se Karel. „Káju svěřuju do těch nejlepších rukou,“ vzkazuje Klára z chorvatské Šolty.

„Když můžu, pomůžu,“ komentuje situaci Markéta Fialová. „Nabídka záskoku s Karlem v Hlavních zprávách mě potěšila,“ netají moderátorka. Čeká je několik společných večerů v největším zpravodajském studiu ve střední Evropě.

Při kamerových zkouškách se oba moderátoři rychle sehráli. Je to jako jízda na kole, ta se taky nezapomíná. Comeback čeká také Evu Perkausovou (25) a Romana Šebrleho (45), a to v ranní relaci Nový den.

VIDEO: Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi

Video
Video se připravuje ...

Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi. Adam Balažovič

Fotogalerie
50 fotografií