Nicol se v posledních letech ve společnosti neukazovala. „Naplňuje mě život vedle mých synů Járy a Dominika. To, že s nimi mohu sdílet radost i smutek, mluvit s nimi o všem, co se děje. Jsou to v podstatě jediní dva muži, kterým v životě konečně rozumím,“ vyznala se Lenertová.

Už jako dvojnásobná matka vystudovala politologii a vysokou školu ekonomie a managementu v Bratislavě. Nyní nastoupila na Institut aromaterapie. „Pracuji v oblasti marketingu pro firmu, která vyrábí doplňky stravy,“ prozradila deníku Aha! Nicol.

Předtím byla rok mluvčí Středočeského kraje, ale z tohoto postu odešla. „Z časového hlediska to opravdu nebyla práce pro matku dvou dětí. Bylo pro mě těžké řešit problémy jiných, když mou pomoc potřebovali doma. Zvolila jsem jinou cestu a jsem ráda,“ dodala spokojeně Nikol, která přišla svému bývalému moderátorskému parťákovi Voříškovi pokřtít jeho knihu Žij teď, inspirovanou pobytem v Indii. Po obrazovce už dle svých slov určitě netouží.

Cesta vzhůru

V roce 1994 se Nikol stala Miss Severní Čechy a postoupila do celostátního finále. Pak se několik let věnovala modelingu. Jejím půvabům neodolal v létě 1999 ani hokejový bůh Jaromír Jágr (47). Nějakou dobu se potom se skupinou NewTrio věnovala zpěvu. S manažerem Jaroslavem Kalátem mají dva syny Jardu (14) a Dominika (12).

Útěk roku

Na konci roku 2002 práskla Nicol televizními dveřmi a odletěla do Spojených států. Věděla o tom jen její rodina, nesvěřila se ani Karlu Voříškovi, který na ni v práci marně čekal. Ze dne na den zmizela lidem z očí. Spekulovalo se, že je těžce nemocná, nebo se zapletla s některým kolegou nebo rovnou s šéfem televize. Nicol prý ale pouze už dál nechtěla být lidem na očích.

VIDEO: Karel Voříšek je v 53 letech v nevídané kondici! Co pro to dělá? 

Video
Video se připravuje ...

Karel Voříšek je v 53 letech v nevídané kondici! Co pro to dělá? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
15 fotografií