Hlavní zpravodajská relace sice zůstane zachována i po startu kanálu CNN Prima News, avšak pod taktovkou CNN, která si moderátory velmi přísně hlídá. Nový »jízdní řád« stál tak už místo sexbombu Evu Perkausovou (25) a na vedlejší kolej měl poslat i jejího kolegu z Velkých Zpráv Romana Šebrleho (45). Tomu mělo být nabídnuto místo ve sportovní redakci. Zda tuto nabídku přijme, ale zatím nikdo neví. Momentálně je až do pátku v karanténě. Vrátil se totiž z italských biatlonových závodů, kde se u jednoho z návštěvníků potvrdil obávaný koronavirus.

Problémy ale nemají jen oni dva. Podle informací Blesku změní vedení CNN smlouvu nejen Laškové, která by za pár měsíců měla stejně odejít na mateřskou, ale i Sandře Parmové (34) z Odpoledních zpráv, která se z ní nedávno vrátila. „Televize jim nabídla moderování ranních bloků na CNN Prima News a obě jim na nabídku kývly,“ prozradil zdroj Blesku.

VIDEO: Zpravodajská znělka CNN Prima News

Video
Video se připravuje ...

Zpravodajská znělka CNN Prima news CNN Prima news

„S Matějem Misařem se vlastně vůbec nepočítá, maximálně mu nabídnou reportérské místo. A velmi nejistý osud má i Monika Leová. Tu také zvažují přesunout na reportérský post,“ dodal člověk, který si nepřeje být jmenován. Ještě na konci ledna přitom Leová věřila, že zemětřesení ustojí, a chtěla kvůli tomu omezit i spolupráci s italskou značkou prádla. „Samozřejmě se na Primě podřídím, když to bude nutné. Teď, jak budeme přecházet na CNN, to bude o něco striktnější,“ řekla kráska Blesku.

Z původních dvojic by tak měli zatím zůstat jen Karel Voříšek (56) s Klárou Doležalovou (46). Kdo to má zpečetěno, televize zatím nekomentuje. „Nyní je příliš brzy na to prozrazovat detaily. Vše rádi zveřejníme na tiskové konferenci ke startu CNN Prima News ve středu 11. března,“ řekl za CNN Prima News Adam Halmoši.

VIDEO: CNN Prima News startuje kampaň. Buďte u toho!

Video
Video se připravuje ...

CNN Prima News startuje kampaň. Buďte u toho! FTV Prima

Fotogalerie
35 fotografií