„Nechtěla jsem původně ještě nic říkat, abych něco nezakřikla, ale zvětšující se bříško mluví za vše,“ přiznala Blesku Gábina, která na Primě uvádí Velké zprávy. Posléze vše prozradila i na vlastním instagramu, kde se nepokrytě radovala.

Není divu, sourozence pro dvouletého chlapce Bena si prý s manželem Filipem přáli dlouho. Bohužel je potkala nemilá věc a o miminko v minulosti přišli. 

„Ono to nejdřív vyšlo hned, pak jsme se chvilku radovali, pak to zase nevyšlo,“ prozradila v primáckém Top Staru Lašková. „Takže jsme se teď radovali znova, ale teď už je to všechno na dobré cestě. Tentokrát už s tím počítáme,“ doplnila s pověrčivým poklepáním na zuby kráska, která pochopitelně září štěstím a doufá, že děťátko bude zdravé.

Z toho důvodu jí prý nezáleží ani na tom, co se vlastně koncem léta narodí. „Je mi upřímně jedno, jestli to bude holčička, nebo chlapeček. Ale jsem zvědavá, to nemůžu popřít. Necháme si to říct,“ říká Česká Miss 2013.

Kvůli strachu také chtěla o požehnaném stavu mlčet déle, jenže dál už to s tajnostmi nešlo. „Teď skutečně probíhalo odbíhání na toalety, ať to úplně nerozebíráme. Bylo to velmi časté a velmi dlouho jsem to hrála na střevní chřipku, která ale pak trvala víc týdnů, takže už to mohlo být někomu podezřelé,“ dodala pro Top Star Gabriela.

Fotogalerie
66 fotografií