Chybí vám v kuchyni šikovný pomocník? Hrajte s pátečním Bleskem o Remosky®!
Užíváte si hezké počasí venku a nechce se vám trávit příliš času u vaření? Pak vyzkoušejte oblíbeného kuchyňského pomocníka, který vám práci urychlí. Blesk opět rozdává Remosky®! Zapojte se do letní soutěže a získejte jednu ze 70 skvělých pečicích mís.
O co se hraje tentokrát?
70x Remoska® Prima P31 (bez skla)
- elektrická pečicí miska
- český výrobek
- o užitném objemu 2 litry
- kvalitní nepřilnavý povrch
- průměr hrnce je 22 cm, hloubka 10 cm
- příkon pouze 400 W
- cena: 3199 Kč
Víko s topným tělesem
Horní část víka je vyrobena z nerezového plechu. Pečicí víko nemá skleněné okénko. Dolní část víka z hliníku je potažena nepřilnavým povrchem Teflon® Classic. Odnímatelný přívodní kabel je opatřen evropskou zástrčkou. Vypínač je umístěn na horní části držadla. Umístění vypínače na horní části držadla usnadňuje ovládání pro praváky i leváky. Víko je navrženo tak, aby mohlo být položeno na pracovní plochu topnou částí směrem vzhůru.
Stojan
Je vyroben z tepelně odolného plastu. Je opatřen uchy a protiskluzovými gumovými podložkami.
Mísa
Je vyrobena z hliníku (pro dobrý přenos tepla z víka na mísu) a povrchově potažena materiálem Teflon® Classic. Proti předcházejícímu modelu je pevnější.
A jak Remosku můžete získat? To se dozvíte v dnešním tištěném Blesku!
Je libo recept na Chilli con carne?
Suroviny:
- 400 g mletého hovězího masa
- 2 plechovky červených fazolí
- 400 g rajčat
- 2 zelené papriky
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 kostka bujonu
- 1 lžička chilli
- 1 lžíce papriky
- 1 lžíce oregana
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 2 lžíce oleje
- bobkový list
- petržel, pepř, sůl
Postup: Na dno mísy nalijete olej, přidáte najemno nakrájenou cibuli a orestujete. Poté přidáte maso a smažíte dalších 15 minut. Ochutíte kořením, vmícháte nakrájená rajčata a papriku a rajčatový protlak. Zamícháte a vaříte půl hodiny. Nakonec přidáte fazole a povaříte ještě 10 minut. Podávat můžete s rýží či tortillou.
Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.