Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chybí vám v kuchyni šikovný pomocník? Hrajte s pátečním Bleskem o Remosky®!

Autor: bar - 
19. června 2020
06:20

Užíváte si hezké počasí venku a nechce se vám trávit příliš času u vaření? Pak vyzkoušejte oblíbeného kuchyňského pomocníka, který vám práci urychlí. Blesk opět rozdává Remosky®! Zapojte se do letní soutěže a získejte jednu ze 70 skvělých pečicích mís.

O co se hraje tentokrát?

70x Remoska® Prima P31 (bez skla)  

  • elektrická pečicí miska
  • český výrobek  
  • o užitném objemu 2 litry  
  • kvalitní nepřilnavý povrch  
  • průměr hrnce je 22 cm, hloubka 10 cm  
  • příkon pouze 400 W
  • cena: 3199 Kč

Remoska® Prima P31 Remoska® Prima P31 | Remoska®

Víko s topným tělesem

Horní část víka je vyrobena z nerezového plechu. Pečicí víko nemá skleněné okénko. Dolní část víka z hliníku je potažena nepřilnavým povrchem Teflon® Classic. Odnímatelný přívodní kabel je opatřen evropskou zástrčkou. Vypínač je umístěn na horní části držadla. Umístění vypínače na horní části držadla usnadňuje ovládání pro praváky i leváky. Víko je navrženo tak, aby mohlo být položeno na pracovní plochu topnou částí směrem vzhůru.

Remoska® Prima P31 Remoska® Prima P31 | Remoska®

Stojan

Je vyroben z tepelně odolného plastu. Je opatřen uchy a protiskluzovými gumovými podložkami.

Remoska® Prima P31 Remoska® Prima P31 | Remoska®

Mísa

Je vyrobena z hliníku (pro dobrý přenos tepla z víka na mísu) a povrchově potažena materiálem Teflon® Classic. Proti předcházejícímu modelu je pevnější.

Remoska® Prima P31 Remoska® Prima P31 | Remoska®

A jak Remosku můžete získat? To se dozvíte v dnešním tištěném Blesku!

Je libo recept na Chilli con carne?

Suroviny: 

  • 400 g mletého hovězího masa
  • 2 plechovky červených fazolí
  • 400 g rajčat
  • 2 zelené papriky
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 kostka bujonu
  • 1 lžička chilli
  • 1 lžíce papriky
  • 1 lžíce oregana
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžíce oleje
  • bobkový list
  • petržel, pepř, sůl

Postup: Na dno mísy nalijete olej, přidáte najemno nakrájenou cibuli a orestujete. Poté přidáte maso a smažíte dalších 15 minut. Ochutíte kořením, vmícháte nakrájená rajčata a papriku a rajčatový protlak. Zamícháte a vaříte půl hodiny. Nakonec přidáte fazole a povaříte ještě 10 minut. Podávat můžete s rýží či tortillou.

Chilli con carne Chilli con carne | shutterstock.com

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi