Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Druhé kolo velké jarní soutěže: Hrajte o univerzální pánev Remoska®

Autor: bar, dat - 
9. dubna 2020
06:15

Zručnost, znalosti, fantazie jsou tři základní vlastnosti dobrého kuchaře. Říká se, že ten opravdu dobrý se pozná i tak, že má řádně naostřené nože a kvalitní pánev. Pokud právě ta chybí ve vaší kuchyni, nejčtenější deník v Česku přináší šanci, jak ji získat. Dnes hrajeme ve 2. kole jarní soutěže Blesku o univerzální pánev Remoska®. Staňte se jedním ze 70 výherců.

O co se hraje?

70x Remoska® R243. Jde o univerzální pánev, je české výroby, má objem 2,5 litru a její průmer je 24 cm a hloubka 4,5 cm. Univerzální pánev je vyráběna tlačením z hliníku se sendvičovým dnem, které má tloušťku 5 mm a je možné ho používat na všech zdrojích tepla včetně indukčních sporáků. 

Povrch je ve vzhledu granitu a je od americké společnosti Whitford Coating. Jedná se o třívrstvý vnitřně vyztužený systém Eclipse, jehož první dvě vrstvy jsou vyztuženy částečkami oxidů titanu pro lepší odolnost proti mechanickému poškození. Zároveň se vyznačuje skvělými nepřilnavými vlastnostmi a můžete na ní vařit bez použití tuku. Plastový úchyt díky speciální izolaci teplotním můstkem nikdy nepálí. Jeho tepelná odolnost je 180 °C, nemůže se tedy používat do trouby na vyšší teplotu.

Pánev Remoska® otestovala Miluška Bittnerová (42): Vařilo se mi jedna radost

Jak se v univerzální pánvi Remoska® R243 vaří, otestovala herečka a moderátorka Frekvence 1 Miluška Bittnerová (42). „Nejsem ten typ, který by musel mít drahé věci, spíš se hodně zaměřuji na kvalitu. V kuchyni to platí dvojnásob. Nejen kvalitní potraviny, ale také dobré nádobí je cesta, jak ukázat, že jste dobrá kuchařka,“ má jasno maminka půlroční Emilky. 

Ta pánev Remoska® otestovala při přípravě kachních prsou. „Musím přiznat, že se mi vařilo jedna radost. I manžel si pochutnal. To, že láska prochází žaludkem, věděly už i naše babičky a měly pravdu,“ uzavřela Bittnerová.

A jak Remosku můžete získat? To se dozvíte v dnešním tištěném Blesku!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi