Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Adrianu mířila zásahovka zbraněmi, za dveřmi spala vnučka (4): Policie si spletla adresu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk:David Malik)
Autor: VaB - 
15. června 2020
21:18

Šok a panika! To zažila Adriana (46), když k ní do domu vnikla zásahovka. Nakonec to vše vypadá, že si policisté jen spletli dům...

Pondělní ráno si Adriana z Bratislavy představovala trochu jinak. Místo toho ji ale brzy ráno probudila zásahová jednotka a speciální komando NAKA. Šokovaná žena se nervově zhroutila. Navíc se strašlivě bála o svou vnučku Adrianku (4). 

„Byl to šok! Na strašné bouchání na dveře jsem šla otevřít a rovnou ve dveřích mě chytil kukláč a namířil na mě zbraň. Odvedl mě do jednoho z pokojů, kde jsem si musela lehnout na zem. Zůstal tam se mnou,“ popsala vystresovaná Adriana (46) pro Cas.sk.

Zásahová jednotka prý měla příkaz k domovní prohlídce. Vše měli prohlížet, dokonce i křičet. „Nevím co, byla jsem v takovém šoku, že jsem je ani nevnímala. Zajímalo mě jen to, co je s malou vnučkou. Křičela jsem na ně, že v jednom z pokojů spí dítě,“ popisovala.

Malá vnučka si pak měla stěžovat na bolest zad. „Nevím, co malá dělala, zda se nezalekla a nespadla z postýlky. Netuším. Vím pouze, že více než 10 minut jsem byla v jednom pokoji a ona ve druhém,“ řekla.

Někoho hledali

Adriana dostala poté papír, kde si přečetla, proč k nim domů vtrhla zásahová jednotka. „Z papírů, které mi dali, jsem si později přečetla, že soudce Okresního soudu Bratislava II nařídil domovní prohlídku v našem domě. Tedy na čísle 48,“ řekla pro Cas.sk se slzami v očích.

Žena řekla, že hledali muže, který bydlí vedle nich. „Ale ten J. K. bydlí na čísle 50,“ vysvětlovala s tím, že ví, po kom policie šla. Podle ní na dané adrese bydlí dva bratři, jeden je prý ve vězení.

„Nevím, jestli to byl omyl, anonym nebo někdo dal informaci, že v našem domě má být hledaný nebo nějaké jeho papíry a leccos jiného,“ popsala. Dodala, že se jim policisté omluvili. Policisté hledali muže J. K., který má být vyšetřovaný kvůli trestné činnosti.

„Po prověření informací můžeme konstatovat, že policie jednala na základě soudního příkazu k domovní prohlídce. Zákrok proběhl v souladu se zákonem a interními předpisy,“ uvedla pro Cas.sk mluvčí prezidia Policejního sboru Andrea Dobiášová. Adriana dodala, že doufá, že se to na malé vnučce nepodepíše. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání