I když hlavními protagonisty posledního odvysílaného dílu soutěže MasterChef Česko byl tentokrát Pája a Chili, kteří podle porotců i lidí nezvládli vedení svého týmu v kančí výzvě, překvapivě to poté v diskuzi na sociální síti ani tak neschytali oni dva. Kdo lidem nepřestává být trnem v oku, je soutěžící Pavlína, jejíž zápal pro hru a emotivní reakce nejsou téměř nikomu sympatické. A tak to znovu pořádně odnesla!

Venkovních výzev bylo v soutěži MasterChef už několik, ovšem tentokrát to bylo jiné. Kletba byla prolomena, jak říkají samotní soutěžící a poprvé v historii letošního ročníku se stalo, že vyhrál tým modrých a červení ostrouhali. A pravděpodobně shodou okolností se stalo také to, že v týmu modrých byla Pavlína. Někdo si ale tak úplně nemyslí, že to byla náhoda...

„Opět Pavlínka v týmu, který vyhraje, jak nečekané,“ zní oblíbený komentář na facebooku. „Stačilo dát do modrého týmu Pavlínu, aby bylo jasné, že se to zlomí,“ neskrývá tyto pocity další a mnozí s ním souhlasí. Jak už totiž zaznělo dříve, lidé se domnívají, že je soutěžící Pavlíně v soutěži nadržováno ze strany porotců, a tak právě proto vyhrála bagetovou výzvu a možnost prodávat vlastní recepturu ve známé bagetterii. Možná si ale neuvědomují, že tentokrát o kuchařském úspěchu soutěžících nerozhodovala porota, ale myslivci, kteří měli rozseknout, která paštika ze zvěřiny je lepší a jestli se víc povedlo kančí se zelím, nebo se šípkovou.

„Dneska mě to bavilo, hodně vaření a všechny bylo vidět, ne jen Voldemorta...,“ počastovala nelibě jedna z komentujících Pavlínu novou přezdívkou podle nejzápornější postavy z příběhů o Harrym Potterovi. Našla se ale i hrstka, která se brýlaté kontroverzní soutěžící takřka zastala. „Abyste se z Pavlíny nepo. Dnes tam skoro nebyla vidět, tak co si ji pořád berete do pusy? Taky ji nemusím, ale dnes jsem si ji skoro ani nevšimla,“ nebála se vyjádřit názor nejmenovaná žena. A další celé diskuzi nasadila pomyslnou korunu. „Přeju Pavlíně, ať to vyhraje, páč komenty budou stát za to,“ smála se smutné skutečnosti další divačka letošní řady.

VIDEO: Pavlína z MasterChefa: Proč jsem u vaření vulgární?

Video
Video se připravuje ...

Pavlína z MasterChefa: Proč jsem u vaření vulgární? TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií