Poslední výzva v soutěži amatérských kuchtíků MasterChef Česko nevrhla zrovna nejlepší stín na navrátivší Chili. Tu porotci spolu s druhou původně vyřazenou Evou jmenovali kapitánkami soutěže. Zatímco skromná Eva vedla svůj tým vcelku zdařile, sebevědomější Chili měla s vůdcovstvím party amatérských kuchtíků značné problémy.

„Kluci, vůbec nemám dobrý pocit z Chili, přijde mi úplně rozhozená, červený tým nemá vůbec pod kontrolou. Nikdo neví, co dělá,“ zhodnotil vaření pod vedením Chili Přemek Forejt (33). A měl pravdu. Nakonec se proto rozhodlo, že novým kapitánem červeného týmu v kančí výzvě bude Pája, který se v předchozím kole také vrátil do soutěže. Ani ten se ale (za soutěž již poněkolikáté) jako kapitán vůbec neosvědčil.

Vařící multitalent

Po posledním díle MasterChefa proto zůstává otázkou, jak dlouho se Chili v soutěži udrží podruhé. Diváci jí příliš nadějí nedávají. Avšak ani to není důvod věšet hlavu, protože jak se ukázalo, osobnost Chili skýtá mnoho jiných talentů, než jen ten kuchařský...

Své sociální sítě tak na rozdíl od svých soupeřů neplní převážně fotkami jídla jako spíš videy z fitka, na kterých člověk zírá nejen na neskutečnou kondici vždy usměvavé amatérské kuchařky, ale především na svaly jako kámen, za které by se nemusel stydět kdejaký urostlý chlap. Chili se totiž závodně věnuje ženskému ragby, a tak má její trochu až maskulinní postava celkem zřejmé opodstatnění.

To ale není zdaleka vše, co byste do ženy pracující jako kreativec v reklamní agentuře neřekli! Kromě fitness a ragby je Chili také talentovanou zpěvačkou, a tak by nebylo překvapením, kdyby se příští či jiný rok přihlásila i do SuperStar. Porotci pevecké soutěže by navíc nejspíš ocenili i její choreografii, protože kromě zpěvu se mladá multitalentovaná žena věnuje i tanci. Ostatně, podívejte se na to v galerii!

VIDEO: Pája dostal během výzvy vynadáno hned dvakrát. Tým pod jeho vedením kančí výzvu nevyhrál

Video
Video se připravuje ...

Pája dostal během výzvy vynadáno hned dvakrát. Tým pod jeho vedením kančí výzvu nevyhrál TV Nova

Fotogalerie
45 fotografií