„Máme radost, že diváci si z MasterChef Česko udělali oblíbenou tradici. Potvrzuje to nejen aktivita sociálních medií a na webu, ale především televizní sledovanost, která v cílové skupině 15−54 let tvoří share 36,57 % a v CS 4+ přesahuje jeden milion diváků. Abychom fanoušky přes léto neochudili o oblíbenou show, připravili jsme pro ně speciální online obsah,“ říká programová ředitelka TV Nova Alex Ruzek.

Tým Nova Plus se bude po celé léto za finalisty a porotci vydávat každý týden a přinese divákům letní recepty, tipy a rady. Těšit se mohou například na zahradní party, burger speciál nebo vegetariánské vaření. Stejně tak diváky čekají zajímavé pohledy do života soutěžících a uznávaných předních kuchařů.

Během celého léta budou mít diváci možnost připomenout si již odvysílané díly aktuální řady MasterChef Česko na Nova Plus i na Voyo. A Voyo do své nabídky zařadilo také celou řadu z roku 2019.

Po letní pauze se MasterChef Česko vrátí s velkou pompou! Diváci uvidí záchranářskou výzvu, která bude zároveň poctou náročné práci záchranářům. Úplně poprvé kamera nahlédne i do kuchyně restaurace Jana Punčocháře, který ji propůjčí soutěžícím. Jejich úkolem bude uvařit oběd pro plnou restauraci.

Fotogalerie
30 fotografií