Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nechutné video sdílel i Trump: Mladík mlátil nemocné stařečky do hlavy

Autor: jel - 
25. května 2020
18:43

Dvacetiletý ošetřovatel v domově pro seniory v Detroitu mlátil nebohého nemocného starce do hlavy. Celý hrůzný čin si navíc natáčel na video, které zveřejnil na sociálních sítích. Záznam šokoval i amerického prezidenta Donalda Trumpa. Odporného násilníka už dopadla policie, jeho jméno je zřejmě Jaydon H., ale policie to zatím nepotvrdila.

Šokující video se objevilo na internetu ve čtvrtek! „Je vůbec tohle možné? Kde je ten pečovatelský dům, jak je oběti?“ napsal k šokujícímu videu na sociální síť americký prezident Donald Trump. Video ukazuje mladíky v pečovatelském domě, jak mlátí ubohého starého muže. Na konci je vidět, jak mu teče z hlavy krev. Prezident Trump nebyl jediný, kdo byl videem zděšen. Na síti se objevily stovky znechucených komentářů.

Později se navíc objevil další záznam, na němž mladík ubližuje další oběti. Podle některých komentářů násilník údajně přidával videa, jak mlátí důchodce, už měsíce. Strážci zákona potvrdili, že ve čtvrtek někoho zatkli kvůli incidentu v pečovatelském domě. „Děkujeme všem za pomoc a upozornění na incident, který se stal v domově pro seniory,“ napsala detroitská policie na twitteru.

Video  Nechutné video sdílel i Trump: Mladík mlátil nemocné stařečky do hlavy.  - Twitter
Video se připravuje ...

Komentáře na sociálních sítích nejprve uváděly, že k incidentu došlo v psychiatrické léčebně, to však zmíněná léčebna odmítla. „Post na sociálních médiích uvedl, že k tomuto incidentu došlo v jedné státní psychiatrické léčebně našeho oddělení, ale to není pravda,“ uvedlo dotčené zdravotnické oddělení.

 

 

 

HledacPravdy ( 25. května 2020 19:25 )

Bílí se přeci smějí bít, to je dnes trendy. Ale běda jak by by běloch bil černocha, to by bylo protestů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání