Míša Tomešová tráví jako většina poslední týdny v domácí karanténě. Z eko domečku v pražských Úvalech však na chvíli prchla, aby popřála nejdůležitější ženě svého života. „Moje milovaná maminka má dneska narozeniny, karanténa nás rozdělila, ale přichystala jsem si pro ní malý překvápko. Košík jejích oblíbenejch dobrot na tajňáka před dveře a obří nápis před domem...,“ pochlubila se herečka a muzikálová hvězda na instagramu krásným gestem.

A jak můžete vidět i v naší galerii, překvápko to bylo skutečně krásné! S přáním, které zhmotnila pomocí křídy na chodník, si musela dát celkem dost práce. „Vše nejlepší, mami!!!“ zní červenou barvou vytvořené blahopřání od Míši její mamince, které popřála alespoň na dálku, protože ji v době řádícího koronaviru nechce zdravotně ohrožovat, a tak se teď vůbec nevídají.

„Moje mamka je neskutečná, je o třicet let starší než já a furt vypadá jako holčička!!!“ chválí Míša Tomešová mladistvý vzhled své matky. Jak už je ale teď vidět, jablko nepadá daleko od stromu. Herečce sice bude co nevidět 29 let a sama je maminkou dvou malých chlapečků, ale kdo nezná její skutečný věk, myslel by si, že se mateřským povinnostem oddala ještě jako teenager.

VIDEO: Nova je s vámi: Míša a Roman Tomešovi a jejich láska v době karantény

Video
Video se připravuje ...

Nova je s vámi: Míša a Roman Tomešovi a jejich láska v době karantény TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií