Herečka jede takzvaně na plný plyn. Dva malí synové, účinkování v muzikálech divadla Kalich, představení v Národním divadle, práce instagramové influencerky, to všechno Míša Tomešová zvládá. Není ale divu, že jejímu tělu se takové velké nasazení nejspíš nelíbí, a tak se jí po čase zase vymstilo. „Bez hlasu. A víte, jaký to je, s dětma udržet hlasovej klid. Pro ně samozřejmě brutální anarchie!“ Je to tak. Míša přišla o hlas, což je zvlášť pro její profesi i roli matky opravdu prekérní situace, již je třeba neprodleně řešit.

Záhy po druhém porodu se navíc potýkala s velmi silným ekzémem, který jí na pohled doslova znetvořil tvář. Na opuchlé tělo, skvrny a vyrážku nic nezabralo, a tak se podvolila kouzlu alternativní čínské medicíny a začala docházet na kliniku, kde se její problémy v rukou profesionálů a jejich zázračných jehliček takřka úplně vytratily.

A nyní sahá po této variantě léčby znovu! „Když nepomůže nic, tak vopíchání vždycky jo!“ napsala k záběrům z kliniky Míša dvojsmyslný popisek, z něhož je ale jasné, jak svá slova myslí. Herečka má ve videu všude po těle i na tváři zapíchnuté jehličky, které jsou její možná poslední nadějí pro to, aby se rychle dala zase dohromady před dalším představením a vrátil se jí ztracený hlas. Co myslíte, zabere to i tentokrát?

VIDEO: Muzikáloví manželé Tomešovi nazí na jevišti! Vadí Míše, že všichni vidí Romanův penis? 

Video
Video se připravuje ...

Muzikáloví manželé Tomešovi nazí na jevišti! Vadí Míše, že všichni vidí Romanův penis? David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií