Odloučení vévodové z Los Angeles přispěchali s oznámením nové nadace, která znemožní Alžbětě jakkoliv zasáhnout do její činnosti, protože nenese známky královského cechu. Nadaci „Archewell“ pojmenovali po svém synovi Archiem (11 měsíců), kterému tímto vzdávají hold. Vybrané jméno nové značky má však hlubší význam.

„Před SussexRoyal to bylo Arche – slovo, které v řečtině znamená zdroj jednání,“ podělil se manželský pár v prohlášení. Dodali, že slůvko bylo inspirací pro jméno jejich syna Archieho a zároveň doufali, že poslouží i jako jméno nové charitativní organizace. A to se nakonec splnilo.

„Archewell kombinuje starověké slovo pro sílu a akci. Těšíme se, až nastane ten správný čas a my budeme moci spustit nadaci,“ uzavřeli. Správný čas má nastat až po koronavirové krizi, teď podle vévodů není vhodná doba cokoliv zahajovat. Podle britského serveru Telegraph si vévodové novou obchodní značku registrovali ve Spojených státech už před měsícem.

K 31. březnu ukončili Meghan a Harry své funkční období v královské rodině, čímž pocuchali vlasy nejednomu plešatícímu následníkovi trůnu; v době světové pandemie to bylo nešťastné rozhodnutí, odloučení od rodiny už lituje i Harry. Pár už několik týdnů pobývá v Los Angeles v karanténě, Meghan už stihla absolvovat první obyčejnou práci...

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan 

Fotogalerie
118 fotografií