Vévodkyně ze Sussexu si zřejmě usmyslela, že ačkoliv je pro ni a její rodinu Kanada ideálním místem pro život a snad i oázou klidu oproti Británii, kde byli součástí královské rodiny, teď částečně změnila názor. Asi jí došlo, že ani letní měsíce nebývají na Vancouver Island příliš slunečné a těžko by se tak mohla opalovat. Proto se nyní podle všeho Harry a Meghan i s malým Archiem chystají přesídlit na letní měsíce do Los Angeles.

Podle informací magazínu E! News už rodinka začala vše plánovat. „Začali si už na internetu prohlížet domy a diskutují s ochrankou o tom, zda to bude logisticky možné. Oslovili už i lidi v Los Angeles,“ odhalil zdroj magazínu.

Meghan se tak po dlouhé době vrátí do rodného města a bude tak mít mimo jiné i blíž ke své matce Dorie Raglandové (63), která tam žije. Kromě toho se také brunetce otevřou nejedny dveře, jelikož v blízkosti Hollywoodu nebude vůbec těžké, se opět nenápadně vrátit k herectví. Právě tím si možná bude Meghan vydělávat teď, když ji i manžela v podstatě odstřihli od zbytku královské rodiny.

Ovšem letní sídlo zatím vybrané není, jelikož někdejší hvězdička seriálu Kravaťáci (Suits) má prý poměrně vysoké nároky a zatím nenašla místo, s nímž by byla spokojená. Podle všeho jí také velmi záleží na tom, aby tam mohla zvát své přátele, možná i z řad hollywoodských hvězd. „Chtěla by pořádat večírky a hostit v domě své přátele,“ dodal zdroj magazínu E! News. 

VIDEO: Harry a Meghan po svatbě: Zbavili se svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
81 fotografií