Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bývalá striptérka Štěpánka žije v USA a tvrdí: Koronavirus v Česku zabil dva mé příbuzné!

Autor: chal - 
31. března 2020
05:20

Smutnou zprávu svým fanouškům sdělila youtuberka Štěpánka Mattová. Čechoameričanka informovala, že dva její příbuzní z České republiky nepřežili nákazu koronavirem.

Štěpánka Mattová se narodila v České republice, v dětství ale s matkou emigrovala do Spojených států. Mladá žena se v Americe živila všemožně. Jak přiznala v televizní reality show 90 dní do svatby, kde účinkuje, dříve dokonce dělala striptérku. V poslední době se úspěšně živí jako youtuberka. Některá její videa mají miliony zhlédnutí.

I když většinu života prožila v Americe, Štěpánka má na rodnou Českou republiku stále vazby, žije tu část její rodiny. Své příbuzné v Evropě také často navštěvuje.

Nyní, při probíhající koronavirové epidemii, ovšem v souvislosti s Českou republikou oznámila velice smutnou zprávu. „Dozvěděla jsem se, že dva mí příbuzní z České republiky zemřeli kvůli koronaviru,“ napsala Štěpánka na svém Instagramu. „Zažíváme těžké časy, nyní je důležitější než kdykoliv jindy, abychom k sobě byli laskaví. Než řeknete cokoliv hrubého, pořádně si to rozmyslete. Nevíte, co ten druhý člověk zrovna prožívá,“ apelovala pak na své fanoušky.

Štěpánka blíže nespecifikovala, kdo přesně z její rodiny zemřel, uvedla jen, že šlo o vzdálené příbuzné. Sama Štěpánka je koronavirem ohrožena více než většina lidí v jejím věku.

Trpí totiž aplastickou anémií, onemocněním, kvůli kterému její tělo produkuje méně krevních buněk – červených a bílých krvinek i krevních destiček. Štěpánka má kvůli tomu zeslabenou imunitu, kterou navíc oslabuje i léčba anémie. Krizi chce proto Štěpánka přestát v izolaci u své matky v Connecticutu, informoval server monsterandcritics.com.

villon ( 31. března 2020 12:01 )

Mislim že bezvíznamný striptérka by mněla dostat slovo v Blesku jedině kdyby se za to úplně svlíkla. Tohle by umněla úplně každá, pak musíte dávat prostor i dalším bábovkám a zahltí se to tady krá vama v kalhotkách a podprdách úplně zbitečně. Jejich keci nikoho nazajímají, zajímají nás jejich kozi a holí zadnice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa