Pondělní ostře sledovaná mše ve Westminsterském opatství pouze potvrdila dohady, že se »bratři v triku« a rivalské vévodkyně naprosto odcizili a nesnesou se. Letmé pozdravy, nenavázání očního kontaktu, ignorace, podřadná místa, to je skromný výčet toho, co se doopravdy odehrálo na posledním rodinném setkání monarchů.

Kate, ač toho dne předstírala, že Sussexové neexistují, si po oslavách posteskla. Asi lituje, že to poslední rok nemohlo být lepší. Pro Variety to prozradil královský zdroj. „Upřímně, na Kate to dopadlo opravdu špatně. Spolu s Harrym a Williamem byli takovou šťastnou trojkou, myslí si, že to, co se stalo, je hodně smutné.“ Meghan je jí podle všeho ale stále ukradená, protože celou dobu hovořila pouze o princi.

„Přeje si, aby si s Harrym mohla popovídat. Chybí mu a bojí se, že už si nikdy nebudou tak blízcí,“ řekl zdroj. Harry a Kate si před příchodem dravé americké hvězdičky opravdu byli blízcí. Přestože jí a Williamovi zrzavý princ neustále tak trochu křenil, dokázali najít společné koníčky a věnovat se jim. Harry pečoval o děti a snil o vlastních, Kate se těšila, až si švára najde polovičku a přivedou malému Georgeovi(6), Charlotte (4) a Louisovi(1) bratránka či sestřenku. To se nakonec splnilo, ale ne tak, jak si přála.

Zdroj tvrdí, že odloučení zasáhlo i Sussexy: „Nebylo to jednoduché pro nikoho. Setkání přineslo velmi silné emoce. Oba je to vzalo.“ Je to však překvapující, Meghan a Harry se totiž před mší pohádali s královnou, protože nebyli pozváni na její zahajovací událost, zatímco Kate a William měli VIP vstupenky.

Trápení ale začátkem dubna pro všechny skončí – Meghan a Harry se vzdají královských okovů a budou žít v Kanadě, nezatíženi monarchií ani jejími šílenými pravidly, které Meghan stejně nikdy nedodržovala. Kate už nebude muset soupeřit s další ženštinou o přízeň lidu a William se bude moc věnovat přípravám na převzetí trůnu, až nastane Charlesův čas.

VIDEO: Válka Rosola a Ochotské pokračuje! A další rána pro Harryho s Meghan

Video
Video se připravuje ...

Válka Rosola a Ochotské pokračuje! A další rána pro Harryho s Meghan. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
72 fotografií