„Tehdy to byla taková náplast na mé hoře, kdy mi zemřel partner, se kterým jsem byla třicet roků,“ konstatovala výherkyně, která, jak předpokládala, použila výhru na start do nové životní etapy.

„Odstěhovala jsem se z domku, který patřil partnerově rodině, a nastěhovala jsem se k dceři, která má velký byt a uvolnili mi jeden pokoj. Mám se tu moc dobře a úplně jsem ožila,“ prozradila sympatická Olomoučanka, jež nejdříve učila a později pracovala coby úřednice v mlékárně.

Takto paní Zbořilová vyhrála v roce 2019
Autor: Martin Pekárek, archiv Blesku

Radost a paráda

Padesátitisícová výhra ji podle jejích slov velmi mile překvapila. „Stále jsem z toho celá roztřesená. Mám radost! Mám velikou radost! Je to paráda, prostě paráda,“ neskrývala emoce Jaroslava Zbořilová a dodala: „Když jsem se to dozvěděla, tak jsem se dokonce bála, že nebudu spát, ale nakonec jsem usnula a spala dobře.“

Přišlo tušení

Že by mohla podruhé vyhrát hlavní denní výhru, optimistická seniorka nepředpokládala, přesto poctivě trhala a posílala kódy z kuponů každý den. „Poslední týden mě ale svědila levá dlaň a to je prý znamení, že člověk získá nějaké peníze. Říkala jsem to našim, že mám tušení, že asi vyhraju nějaké peníze. Že to ale bude zase v Blesku, to mě nenapadlo,“ prozradila výherkyně.

Večeře a lázně

Výhru 50 tisíc korun v DENNÍ HŘE Trháku oslaví Jaroslava Zbořilová s rodinou. „Pozvu je na nějakou dobrou večeři. Potom bych si chtěla dopřát nějaký pobyt v lázních. Mám neuropatii jako pan prezident a problémy s páteří. A zdraví, to je přece to nejdůležitější,“ řekla Blesku výherkyně s tím, že většinu peněz chce uložit na horší časy. „Člověk by měl myslet na to, aby měl nějaké rezervy, kdyby něco,“ konstatovala.

Nepřijaté hovory

Když se jí pracovníci Blesku snažili dovolat s radostnou zprávou o výhře, měla telefon v nabíječce ve vedlejší místnosti. „Když jsem si ho pak vzala, tak vidím, že tam mám tři nepřijaté hovory z neznámého čísla. Bála jsem se, jestli to zase nejsou nějací dealeři, co nabízejí energie a tak. Vnučka mi ale říkala, babi, nebude to ten Blesk? A opravdu, byli jste to vy,“ prozradila Jaroslava Zbořilová.

„Stále jsem z toho celá roztřesená. Mám radost! Mám velikou radost! Je to paráda, prostě paráda,“ neskrývala emoce Jaroslava Zbořilová
Autor: Martin Pekárek, archiv Blesku

Věrná čtenářka

„Blesk jsou moje nejoblíbenější noviny! Čtu je od prvního čísla každý den od začátku do konce. A poctivě luštím křížovky a hraju všechny hry,“ prozradila Jaroslava Zbořilová. Trhák bude podle svých slov hrát až do skončení hry. „A už se těším na podzim, až bude nový Trhák. Třeba to vyjde do třetice,“ svěřila se s neutuchající vírou ve Štěstěnu.

Fotogalerie
5 fotografií