Takový soutěživý člověk, jako je paní Stanislava, se prý s nějakou tou stovkou ve Sportce prostě nemohl spokojit. „Víte, proč hraju Trhák? Jsem přesvědčená, že pravděpodobnost výhry je mnohem větší než jinde. Stačí vytrvalost a balík peněz přijde sám,“ kývá hlavou výherkyně z pražské Michle.

Hraje každý den

I když před mnoha lety vyhrála v jedné soutěži zájezd na Krétu, jak sama říká, nedala si pokoj. Každodenní cesta z práce musí vézt kolem trafiky. „Koupím Blesk, běžím domů a hned podávám registraci do DENNÍ HRY,“ popisuje žena, která většinu života pracovala jako úřednice a pokračuje i v důchodu jako záskok za mateřskou dovolenou.

Magické datum

O tom, jak utratí balík peněz, měla Stanislava Zelinková okamžitě jasno. Výhra přišla právě včas. „Zítřek je pro mě, moji dceru Janu (40) a mého vnoučka Malika (13) magické datum. Všichni tři máme totiž narozeniny. Za peníze od Blesku si zajdeme na slavnostní oběd či večeři a pozveme samozřejmě všechny naše milované,“ září čerstvá majitelka deseti tisíc.

»Nakazila« manžela

Pokaždé, když Blesk rozjede novou soutěž či v posledních letech Trhák, Stanislava se hned zapojuje. „Je to tak už od doby, co jste začali vycházet. Manžel Jan (73) se mě každý den ptá, jestli jsem se nezapomněla zaregistrovat a žertuje, že jsem ho tou soutěživostí nakazila,“ směje se výherkyně.