Přestože je zpěvačka Dara Rolins od rozchodu s rapperem Patrikem Vrbovským (43) alias Rytmusem už skoro dva roky single, nezdá se, že by trpěla nezájmem opačného pohlaví. Na sociálních sítích ostatně sdílí jednu žhavou fotku za druhou, na nichž ukazuje své dokonale vypracované břišní svalstvo a silikonová ňadra. Není tedy divu, že okouzlila i mladého rappera Dalyba, s nímž nahrála písničku Hello Kitty s poměrně jednoduchým textem, leč se znatelným erotickým podtónem. Místo pěveckých kvalit v ní Dara předvedla spíše jenom vzrušené sténání.

A není divu. Šušká se totiž, že vztah téhle dvojice, byť ji dělí velký věkový rozdíl 21 let a Dara, jenom pár let před kulatou padesátkou, by mohla být Dalybovou matkou, prý nezůstal pouze pracovní... „Zpěvačka randí s Daliborem Štofanem, známým jako Dalyb, a přiznání vztahu je již na spadnutí,“ potvrdilo v lednu několik na sobě nezávislých zdrojů pro slovenský týdeník Šarm. A jak se tak zdá, nešlo pouze o románek na jednu noc.

Jak alespoň naznačují jejich instagramové účty, je spolu tento pár teď „za velkou louží“ v Americe. Zatímco Dalyb z „velkého jablka“ postuje na internetu jenom instastories, Dara sdílí rovnou celé příspěvky. „Zdravím vás pro změnu z New Yorku,“ napsala třeba na sociální síť Dara a dodala všeříkající slovíčka „Hello Kitty vibe“. Nelze si přitom nevšimnout, že Rolins, s širokým úsměvem pózující na ulici, má na sobě pro ni naprosto netypické oblečení: vytahané rapperské kalhoty, mikinu a kulíška. Něco takového přitom dosud nikdy nenosila! Že by se nechala inspirovat u mladého milence?

„Trošku tam vidím Dalybův styl,“ podotkl vcelku trefně jeden zpěvaččin fanoušek, evidentně zaskočen faktem, že plavovlasá hvězda, která se proslavila už jako roztomilé dítko duetem Zvonky štěstí s národním pokladem Karlem Gottem (†80), vyměnila své sexy outfity za podstatně méně rajcovní image. „Ta holka se furt hledá,“ rýpl si do Dary další její příznivec.

Na druhou stranu je možné, že mezi Rolins a Štofanem skutečně vůbec nic není, a oni v NY pouze natáčejí klip pro svůj společný hit. „Sedli jsme si hudebně i lidsky,“ prohlásila ostatně před nějakým časem Rolins pro slovenský deník Plus Jeden Deň s tím, že je čekají další hudební plány…

VIDEO: Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií