Rytmus a Jasmina Alagičová rozhodně nemají hluboko do kapsy. A vůbec se to nestydí okázale dávat všem kolem sebe najevo. Kolem Vánoc například Jasmina plnila sociální sítě fotkami své pohádkově vyzdobené domácnosti, které vévodil obří vánoční stromeček a množství – jak jinak než zlatých – ozdob rozesetých po celém bytě.

Na Štědrý den pak přiznala, že celé chlapečkovo jméno zní Sanel Patrik Vrbovský, a pochlubila se i něčím, co se jen tak nevidí. S manželem ukázali, jak si žije jejich pudlice Daphne.

Tu si tenhle pár pořídil krátce předtím, než se celému světu pochlubili, že do jejich rodiny přibude nový člen, syn Sanel. A jak se zdá, rozmazlují ji svou péčí stejně jako vlastního potomka! Daphne totiž nespinká v obyčejném psím pelíšku, jak je tomu ve většině „normálních“ rodin.

Jejich hýčkaná fenka pudla si hoví, obklopená množstvím plyšáků, v týpí, za jaké by jiné děti v méně majetných rodinách daly cokoliv, jenom aby si s nimi mohly hrát na indiány… Hubatý hudebník a jeho půvabná paní s balkánskými kořeny jsou zkrátka trochu jinde než většina populace...

VIDEO: Pamatujete si ještě, jak Jasmina v květnu 2018 lhala o svém vztahu s Rytmusem?

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
76 fotografií