Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Psa uvázala k plotu a ten se uškrtil: Policie obvinila ženu (46) z týrání!

Tyranka nechala pejska oběsit na ohradě u Berouna.
Tyranka nechala pejska oběsit na ohradě u Berouna.  (Autor: Facebook)
Autor: VaB - 
3. února 2020
23:16

Naprosto bezcitně se údajně zachovala šestačtyřicetiletá žena z Berounska! Koncem léta přivázala psa na vodítko u dřevěného plotu a ten se následně uškrtil, když se pokoušel osvobodit. Policie ženu obvinila z týrání, hrozí jí až tři roky vězení.

Na konci srpna loňského roku začali policisté vyšetřovat otřesný čin na Berounsku. Tehdy neznámý pachatel uvázal za pomocí krátkého vodítka psa u dřevěného plotu u pastvin. 

„Jednalo se o dospělého psa menší rasy, který byl neznámou osobou na tomto místě ponechán bez potravy a vody. Tímto omezením svobody pohybu bylo zvíře vystaveno stresu,“ uvedla mluvčí policie Jana Šteinerová. Podle ní došlo ke skutku v období vysokých teplot.

Pes byl vystaven vysokému stresu a pokoušel se ze své pasti dostat, což se mu ale stalo osudným. „Při marných pokusech o svobodu se uškrtil,“ napsala mluvčí. Mrtvého pejska našli 1. září kolemjdoucí.

„Na základě výzvy ve sdělovacích prostředcích a policejním šetřením se berounským policistům podařilo zjistit majitelku psa,“ řekla Šteinerová. „Dne 27. ledna 2020 byla žena obviněna z trestného činu týrání zvířete, za který jí hrozí maximální trest odnětí svobody ve výši 3 roky,“ zakončila mluvčí. 

dvorece ( 26. února 2020 16:18 )

Nebylo to týrání, ale promyšlená sadistická vražda - bez vody ve vedru, bez jídla a zákeřný způsob pomalého škrcení - ta svi.ně je sadistka, příště může být její obětí dítě nebo dospělý.

Jana Eber Smidova ( 6. února 2020 14:32 )

Nekteří lidé jsou hyeny.Chudák pejsek. A to se deje denne.Bych jí poslala do basy a ty, co jednaji obdobne taktêž.
Nemá ani cenu se o té sv..i více rozcilovat

Bleskoska ( 6. února 2020 13:32 )

Proč toho pejska nenabídla zadarmo tomu, kdo by ho měl rád? Já jsem takhle darem získala už druhého pejska, jednoho za 200 Kč z útulku, druhého zadarmo, dokonce mi ho i přivezli. Je to náš (můj a synův) miláček a jsme každý den vděčni za to, že nám ho darovali. Sice párkrát utekl, přeryl nám celou zahradu, rozbil kotec, vylívá si pěkáč s vodou a vyhazuje deky z kotce na déšť, ale jinak je to psí srdíčko na psí tlapce. V krátké době šel z ruky do ruky, až skončil u nás jako zřejmě až čtvrtých majitelů a má domov a naše pochopení a lásku. Tento uškrcený pejsek se také mohl mít někde dobře.

nemocna ( 4. února 2020 00:17 )

Rozbít jí pořádně hubu a zavřít na 5 let, to nemohla někomu pejska dát? snad už soudci budou pořádně soudit a nebudou dávat podmínky tyranům na to není omluva

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání